Συμβουλές για αφυδατωμένα & κιτρινισμένα νύχια από τα fairynails

Τα άκρα μας αφυδατώνονται και τα νύχια μας κιτρινίζουν. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές από τη μεγαλύτερη αλυσίδα Nail bars, fairynails και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

Για καλύτερη ενυδάτωση θα πρέπει πρώτα να απομακρύνετε από το δέρμα τα νεκρά κύτταρα κάνοντας ένα ελαφρύ peeling με λίγο ψιλό αλάτι και φρέσκο χυμό λεμονιού. Η επιδερμίδα μας έτσι αποκτά λάμψη και απαλότητα. Στη συνέχεια ενυδατώνουμε με μια Μάσκα με αβοκάντο και μέλι

image002

Το αβοκάντο έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, το λεμόνι λευκαίνει, το γιαούρτι βοηθά στη διείσδυση του προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα και επουλώνει τις τυχόν μικροαμυχές των χεριών. Τα υλικά που απαιτούνται για την παρασκευή της είναι ένα ώριμο αβοκάντο, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα κουταλάκι χυμός λεμονιού και ένα κουταλάκι γιαούρτι πλήρες.  Ανακάτεψτε όλα τα υλικά σε μπολ και διατηρήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Βάλτε στα χέρια τη μάσκα και άφησέ τη να δράσει για 30 περίπου λεπτά. Μετά, ξεπλύνετε τα χέρια σας με πολύ απαλό σαπούνι και βάλτε για ενυδάτωση μερικές σταγόνες λαδιού από σπόρους σιταριού ή ηλιοτρόπιου.

1 Στη συνέχεια ανακατεύουμε το χυμό ενός λεμονιού με 2 ½ κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα μπολάκι.

2. Βυθίστε τα δάχτυλά σας στο μείγμα για περίπου 3 λεπτά και έπειτα τρίψτε απαλά με ένα βαμβάκι το κάθε νύχι.

3. Με ένα buffer τρίψτε την επιφάνεια κάθε νυχιού ακολουθώντας την ίδια φορά ώστε να μην καταστρέψετε την συνοχή των κεράτινων στοιβάδων.

4 .Στη συνέχεια γυαλίστε το νύχι σας με μια γυαλιστική λίμα και θαυμάστε το αποτέλεσμα .

 

Για περισσότερες πληροφορίες : Fairynails.gr

You may also like