Ωραίες οι τάρτες, νόστιμες πολύ, αλλά λίγο μπελαλίδικες δεν είναι; Κι όμως, αυτά τα πεντανόστιμα ταρτάκια ετοιμάζονται μέχρι να πεις «καλή όρεξη», είναι ελαφριά, περιέχουν απλά υλικά και δεν απογοητεύουν κανέναν καλεσμένο. Εσείς θα τα δοκιμάσετε;
ΥΛΙΚΑ: 
 • 4 φορμάκια για ατομικές τάρτες (με διάμετρο περίπου 10 εκ. – μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μιας χρήσης – στα σούπερ μάρκετ)
 • 8 φέτες μπέικον
 • 6 αυγά
 • 250 γρ. γιαούρτι
 • αλάτι, πιπέρι
 • 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
 • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
 • Λαδώνουμε τα φορμάκια και καλύπτουμε το καθένα με 2 φέτες μπέικον.
 • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια.
 • Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μείγμα και να ροδίσει.
Συνοδεύουμε ιδανικά με πράσινη σαλάτα εποχής με λαξόδιδο και άνηθο.
 Καλή όρεξη!
Πηγή: εδώ

