Ταξίδια & απιστία: Ο πιο εύκολος τρόπος για παραστράτημα….

SignsOfCheatingSpouseΤο ξέρατε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των απιστιών γίνεται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών; Ναι, ναι οι άτακτοι σύζυγοι πολύ συχνά επιδιώκουν το τερπνόν εκ του ωφελίμου, ομολογώντας πως αρκετά συχνά κάνουν παραστρατήματα στη διάρκεια των επαγγελματικών εξορμήσεων;

Σύμφωνα με την πιο διάσημη ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές γνωριμίες, AshleyMadison.com, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να συνάψει κανείς μια παράνομη σχέση από τα επαγγελματικά ταξίδια. Δηλαδή όταν ο ένας από τους δυο συζύγους είναι σε επαγγελματικό ταξίδι και μίλια μακριά. Με βάση τις απαντήσεις των 1.648 Ελλήνων μελών στην  έρευνα της ιστοσελίδας,  το 42% των ανδρών και 33% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν μια εξωσυζυγική σχέση κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού. Εσωτερικά στοιχεία δείχνουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το πιο δημοφιλές καταφύγιο για τα παράνομα ραντεβού για τους άνδρες (22,7%), ενώ οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για ένα ραντεβού στη Γερμανία (20,6%).

Διαβάστε ποιοι είναι οι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για να παραστρατήσουν…

πινακας

Δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση από το να συνάψει κάποιος μια διακριτική πονηρή σχέση με το να είναι εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι”, αναφέρει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com. “Πολλά από τα μέλη μας είναι στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες και τα ταξίδια είναι μέρος της δουλειάς. Ο συνδυασμός της δουλειάς με ευχαρίστηση είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχουν μια σχέση εκτός συνόρων χωρίς την ανησυχία να μην πιαστούν στα πράσα. ”

Η AshleyMadison.com πραγματοποίησε μια έρευνα για τις ταξιδιωτικές συνήθειες των 1.648 άπιστων Ελλήνων και διαπίστωσε ότι:

  • 44% των ανδρών και 38% των γυναικών ταξιδεύουν αεροπορικώς για τις εξωσυζυγικές τους εξορμήσεις.
  • 32% των ανδρών και 27% των γυναικών έχουν βάλει τα έξοδα του ταξιδιού τους στα εταιρικά τους έξοδα.
  • 54% των ανδρών και 43% των γυναικών που συνδυάζουν τη δουλειά με τη διασκέδαση σχεδιάζουν hook-ups (άτακτες σχέσεις) όταν ταξιδεύουν για δουλειά.
  • 20% των ανδρών και 15% των γυναικών είχαν κανονίσει έστω ένα πονηρό ραντεβού κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών.
  • 57% των ανδρών και 39% των γυναικών προγραμματίζουν εξορμήσεις με την εξωσυζυγική σχέση τους Σαββατοκύριακο, ενώ το 19% των ανδρών και 16% των γυναικών κανονίζει 3-4 ημέρες για απόδραση με τον/την εκτός συνόρων ερωμένη ή εραστή.

You may also like