Τα ιαματικά νερά είναι ο πιο πολύτιμος beauty θησαυρός μας

Οι καθημερινές μας, μοιάζουν σαν να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε συνεχώς δέκα πράγματα ταυτόχρονα. Μεταξύ των προθεσμιών στη δουλειά, της εκτέλεσης των διαφόρων καθηκόντων, της συνάντησης με τους φίλους μας ή του χρόνου με την οικογένειά μας, ο κατάλογος των υποχρεώσεων μοιάζει να είναι ατελείωτος. Αφήνοντάς μας έτσι, πολύ λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε μια πολυάσχολη ζωή να γίνει η δικαιολογία για να ξεχάσουμε τις ανάγκες μας. Και αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε λίγο παραπάνω τα multitask προϊόντα. Ενυδατική μαζί με αντηλιακό, ρουζ μαζί με κραγιόν, και πάει λέγοντας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα thermal waters. Και σήμερα θα αποδείξουμε πως οι χρήσεις τους, είναι περισσότερες από όσες νομίζαμε.

Ανεξάρτητα από το αν το δέρμα σας είναι ξηρό, λιπαρό ή μεικτό, τα συγκεκριμένα νερά, είναι το ίδιο ευεργετικά. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα καλλυντικά που κυκλοφορούν, θα διαπιστώσετε πως τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα ώστε να απευθύνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες. Κάτι που δεν ισχύει όμως για το θερμικό νερό. Αυτό το συστατικό ίσων ευκαιριών μπορεί να ωφελήσει κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων! Έτσι, όχι μόνο θα γίνει το πάθος σας για ανανέωση, θα μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε και με τους αγαπημένους σας. Ακόμα και τον φίλο σας!

Ενώ τα περισσότερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά μέσο όρο δυο φορές την ημέρα, το θερμικό νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ ‘όλη τη διάρκειά της. Το κύριο πλεονέκτημα του ιαματικού νερού είναι ότι αυτά τα σπρέι μπορούν να αποθηκευτούν στο συρτάρι του γραφείου σας, στην τσάντα σας ή στο ντουλαπάκι του γυμναστηρίου αλλά και στην τσάντα της παραλίας σας. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν μικρές τέτοιες συσκευασίες που μας κάνουν τη ζωή εύκολη, κάθε φορά που το δέρμα μας χρειάζεται λίγη επιπλέον φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας μπορεί να αισθανθείτε το δέρμα σας, να τραβάει. Γι ‘αυτό η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας είναι τόσο απαραίτητη μετά την πλύση. Ένας ψεκασμός όμως πριν την εφαρμογή της, θα χαρίσει υγρασία στο δέρμα και θα την κλειδώσει στο εσωτερικό του. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα χαρτομάντιλο σε όλο σας το πρόσωπο και ψεκάστε με το θερμικό νερό όλη την περιοχή από πάνω. Πολύ! Μέχρι να εμποτιστεί καλά το χαρτί. Et voila! Μόλις αποκτήσατε μια homemade ενυδατική sheet mask.

You may also like