Caprese avocado salad

by The K-magazine

Μία εύκολη και δροσερή σαλάτα που “φέρνει” την Ιταλία στο πιάτο σας…

Θα χρειαστείτε:
20 τοματίνια
1 αβοκάντο ώριμο κομμένο στη μέση
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα σε βόλους ή σε κυβάκια
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξίδι βαλσμάμικο

Κόβετε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε το κουκούτσι με ένα μαχαίρι. Βγάζετε  τη σάρκα του αβοκάντο με το κουτάλι. Πλένετε τα τοματίνια και τις ανακατεύετε με τους βόλους μοτσαρέλας.
Τοποθετείτε στο πιάτο το κομμένο στη μέση αβοκάντο και το γεμίζετε με την μοτσαρέλα και τα τοματίνα.. Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.

Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και “ραντίζετε” με balsamico.

Πηγή

You may also like