Τα καλύτερα προϊόντα contouring για όλες…

Το contouring και το highlighting είναι δύο λέξεις που ακούμε παντού γύρω μας. Είμαστε τόσο εξοικειωμένες μαζί τους δε, που πλέον τις εφαρμόζουμε σχεδόν καθημερινά στα μακιγιάζ μας . Ο ορισμός τους; Διαμόρφωση του προσώπου μας. Κόβουμε λίγο από εδώ, τονίζουμε λίγο εκεί, για να αποκτήσουμε τις γωνίες που ονειρευόμαστε αλλά δεν έχουμε. Χωρίς κόπο και χωρίς νυστέρι.

Εάν ο στόχος σας είναι να αδυνατίσετε ορισμένα τμήματα του προσώπου σας ή απλά να τα ανυψώσετε, αυτή είναι η τεχνική που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ειδικοί. Την προτείνουν και εμείς την έχουμε πλέον αποκωδικοποιήσει, με τον χρυσό κανόνα «το σκούρο αφαιρεί και το φωτεινό προσθέτει». Οι τάσεις που το θέλουν να φεύγει από το πρόσωπο και να επεκτείνεται και σε άλλα σημεία του σώματος, φυσικά είναι κάτι που μόδα ήταν και έφυγε. Τα του προσώπου όμως, ήρθαν, έμειναν και μας έπεισαν πως σίγουρα είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε.

Αλλά ανεξάρτητα από το επίπεδο ικανότητας ή τον γενικό στόχο σας, ένα κιτ ή μια παλέτα κάνει την διαδικασία πολύ ευκολότερη και διασκεδαστικότερη. Πριν λοιπόν ξοδέψετε τα κερδισμένα με κόπο χρήματά σας, δείτε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις για τις καλύτερες contouring palettes, που θα σας χαρίσουν αποτέλεσμα από Χόλιγουντ. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η παλέτα, τόσο πιο έμπειρος θα πρέπει να είναι ο χρήστης. Επομένως, αν αυτή είναι η πρώτη φορά που σκοπεύετε να δοκιμάσετε μόνη σας την τεχνική, ίσως να προτιμήσετε ένα διπλό στυλό που έρχεται με οδηγίες. Και αν το έχετε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, δοκιμάστε την εμπειρία σας με ένα κιτ που περιλαμβάνει πολλαπλά φινιρίσματα και χρώματα.

 

You may also like