Τα μακριά μαλλιά έχουν τα μυστικά τους

Τα μακριά μαλλιά είναι στολίδι σε μια γυναίκα. Το να τα φροντίζουμε ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη διαδικασία. Και όσο πιο μακριά είναι, τόσο πιο βαριά και δύσκολα γίνονται στο να τα διαχειριστούμε και να τα διατηρήσουμε καλοχτενισμένα. Ναι, το να διατηρήσουμε τη κόμη μας, υγιή και λαμπερή, θέλει δουλειά, αφοσίωση, υπομονή και φροντίδα … αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε δεν αντιστοιχούν πάντα στον κόπο που κάνουμε. Ιδού λοιπόν μερικά μυστικά για να έχετε υπέροχα μακριά μαλλιά που δείχνουν εξίσου όμορφα.

Στη φροντίδα των μακριών μαλλιών, είναι εξαιρετικά σημαντική η επιλογή της σωστής βούρτσας που βοηθά στην εξομάλυνση του στελέχους της τρίχας προς ελαχιστοποίηση του σπασίματος. Μια βούρτσα από φυσικές ίνες, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της τριβής κατά το βούρτσισμα. Με τον τρόπο αυτό, τα μακριά μαλλιά, δεν μπερδεύονται στη βούρτσα, αφήνοντάς τα λεία και μεταξένια χωρίς να τραβάει και να ταλαιπωρεί τα σκέλη. Όταν βουρτσίζετε τα μακριά μαλλιά, ξεκινήστε από τις άκρες τους και σιγά σιγά προχωρήστε προς τα επάνω. Με αυτό τον τρόπο αποσυμπιέζονται οι ρίζες, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές.

Ένας άλλος τρόπος για έξτρα φροντίδα των μαλλιών, είναι η χρήση χτένας με χοντρά και αραιά δόντια που θα ξεμπλέξει τα βρεγμένα μαλλιά εύκολα και γρήγορα. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα μακριά μαλλιά σας δεν “πάσχουν” από περιττό άγχος. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή των αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας, πρέπει να γίνεται εξίσου προσεχτικά. Και επειδή τα χιλιολατρεμένα ponytails δεν πρόκειται να είναι ποτέ εκτός μόδας, το InvisiBobble, είναι κάτι που πρέπει να βρίσκεται πάντα και παντού γύρω μας. Το συγκεκριμένο «λαστιχάκι», δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, δεν σπάει τη τρίχα, ενώ βγαίνει σε διάφορα χρώματα προσφέροντας παιχνιδιάρικες εμφανίσεις.

You may also like