Έρχεται η νέα Monopoly «Game of Thrones» για ατελείωτα βράδια με την παρέα

Η Hasbro είναι μία εταιρία που μας κρατούσε συντροφιά σε όλη μας την παιδική –και ενήλικη- ηλικία, με υπέροχα παιχνίδια, όπως το «Μάντεψε Ποιος», το «Operation», το «Clue», και η all-time-classic «Monopoly». Ειδικά η τελευταία, έχει κυκλοφορήσει σε τόσες εκδοχές που μάλλον όλο και κάποια θα μας ξεφύγει απαριθμώντας τες. Η οικογένεια της Monopoly, όμως, ετοιμάζεται να μεγαλώσει με την προσθήκη της νέας versionτου Game of Thrones, που σίγουρα όλοι οι λάτρεις της σειράς θα εκτιμήσουν δεόντως.

Με τα ανανεωμένα της χαρακτηριστικά, αυτή η έκδοση υπόσχεται μία επική εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα βρουν τις τοποθεσίες και τα Βασίλεια του Westerosκαι του Essos διαθέσιμα για αγοραπωλησία, και χρήματα που βασίζονται στο συνάλλαγμα του Westeros, για ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο κοντά στον κόσμο του George R. R.Martin. Οι μάρκες έχουν πάνω τους τα σύμβολα των μεγάλων Οίκων του Game of Thrones, ενώ συμπεριλαμβάνεται κι ένας Σιδερένιος Θρόνος για στήριγμα καρτών.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το επιτραπέζιο θα έχει και μουσική υπόκρουση: το ίδιο το soundtrack της σειράς που έχουμε αγαπήσει, ώστε να μεταφέρονται περισσότερο οι παίκτες σε ένα πιο Game of Thrones κλίμα. Το εν λόγω κομμάτι του συνθέτη Ramin Djawadi είναι ίσως και το πιο χαρακτηριστικό πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό με το που σκεφτόμαστε τη σειρά.

Η νέα Monopoly Game of Thrones θακυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019, τρεις μήνες πριν την προβολή της τελευταίας σεζόν της σειράς.Αυτήν τη στιγμή, το επιτραπέζιο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσα από το site του Amazon, όμως, εκτός απροόπτου, θα το δούμε να φιγουράρει με τη νέα χρονιά στα ράφια των καταστημάτων.

You may also like