Τα πιο ενδιαφέροντα πρόϊόντα που θα βρούμε στα Sephora αυτές τις μέρες

Τα Sephora φιλοξενούν μερικές από τις πιο αγαπημένες και διάσημες εταιρείες. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Αυτό που είναι καινούργιο, είναι ανανεώνουν συνεχώς τις συνεργασίες τους, προσθέτοντας στο οπλοστάσιό τους, προϊόντα που ακούμε από τις διασημότερες bloggers και vloggers και μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να προμηθευτούμε. Οι νέες αφίξεις μόλις προσγειώθηκαν στα ράφια τους. Να λοιπόν, ποιες ξεχωρίσαμε!

1. Εμπλουτισμένη με 4 σούπερ ενυδατικά συστατικά και συγκεκριμένα Σκουαλένιο, Υαλουρονικό Οξύ, Γλυκερίνη και Aloe Vera, η Superberry Hydrate + Glow Dream Mask από τηνYouth to the People είναι μιαμάσκα νύχτας Dream Mask «γεμίζει» την επιδερμίδα εκ των έσω και αποκαθιστά τα πολύτιμα επίπεδα υγρασίας της ενώ κοιμάστε. Παράλληλα, τα Superberries (Maqui, Goji, Acai) και το Φραγκόσυκο τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση σε συνδυασμό με το THD ascorbate (ένα νέο, σταθερό παράγωγο της βιταμίνης C) εξασφαλίζουν πιο νεανική, ξεκούραστη, φωτεινή επιδερμίδα το πρωί.

2. Ανακαλύψτε τα premium must-haves της belif- μεταξύ των οποίων και η νέα “Aqua Bomb Sleeping Mask“- μέσα σε αυτό το κομψό νεσεσέρ ταξιδίου. Περιλαμβάνει: τον αφρό καθαρισμού «Creamy Cleansing Foam Moist» (30 ml), το ενυδατικό serum «Hungarian Water Essence» (10 ml), την κρέμα ματιών «Moisturising Eye Bomb» (5 ml), την σούπερ ενυδατική κρέμα «The True Cream- Aqua Bomb» (10 ml), τη μάσκα νύχτας «Aqua Bomb Sleeping Mask» (10 ml).

3. Το True Blue Ultimate Hydrating Serum της Dr. Roebucks είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και συνένζυμο Q10, αυτό το serum προσφέρει εντατική ενυδάτωση ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για εκείνα που έχουν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση.

4.Αυτή η αναζωογονητική Μάσκα τρέφει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, όταν το δέρμα είναι περισσότερο δεκτικό στη φροντίδα, και του παρέχει υψηλή δόση ενυδάτωσης, χάρη στο πατενταρισμένο υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό της LA NEIGE. Η φροντίδα Calming Sleepscent, εμπλουτισμένη με άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο, ηρεμεί την επιδερμίδα και τις αισθήσεις. Η φροντίδα Sleep-Tox, με αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα από βερύκοκο και  νυχτολούλουδο, αποτοξινώνουν την επιδερμίδα. Το υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό, με έξι μεταλλικά στοιχεία για μάξιμουμ ενυδάτωση (ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ασβέστιο, νάτριο και κάλιο), εισχωρεί πιο γρήγορα. Η αποκλειστική τεχνολογία Moisture Wrap κλειδώνει στην επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά και το μεταλλικό νερό, για ακόμα καλύτερη ενυδάτωση.

5. Η μάσκα καθαρισμού AHA & Copaïba συμβάλλει στον ήπιο καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας με ατέλειες. Τα οξέα φρούτων αποκαθιστούν τη λάμψη και χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της, ενώ το copaïba συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας. Η αναζωογονητική και παχύρρευστη καολίνη απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και χωρίς να προκαλεί αίσθηση τραβήγματος. Αφαιρέστε τη μάσκα χρησιμοποιώντας το κομμάτι μουσελίνας που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για πιο λεία και απαλή επιδερμίδα.

Bonus: Ρίξτε μία ματιά τι άλλο ανακαλύψαμε στο προσφατο event των Sephora, στο 48 Urban Garden:

You may also like