Τα αδέρφια Russo ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τον Stan Lee

Αν υπήρχε μία εικονική προσωπικότητα στον χώρο των comics, τότε αυτή ήταν σίγουρα ο Αμερικανός συγγραφέας, εκδότης και παραγωγός Stan Lee. Ήταν υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος της Marvel για δύο δεκαετίες και χάρη σε αυτόν και τη συμβολή του η εταιρεία έγινε ο κολοσσός που ξέρουμε σήμερα. Ήταν, μάλιστα, συνδημιουργός μερικών από τους γνωστότερους και πιο επιτυχημένους χαρακτήρες ταινιών υπερηρώων, όπως o Iron Man, η Scarlet Witch, o Ant-Man, o Thor και ο Black Panther.

Στις 12 Νοεμβρίου του 2018, ο Stan Lee απεβίωσε στην ηλικία των 95 χρονών, με την αιτία του θανάτου του να είναι ανακοπή καρδιάς με αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω του ότι έπασχε από πνευμονία.

Τώρα, λοιπόν, οι αδερφοί Russo, που βρίσκονται πίσω από τους “Avengers”, τον “Captain America”, κ.α., έχουν αναλάβει το πρότζεκτ ενός ντοκιμαντέρ για τον Stan Lee και τη ζωη του. Σύμφωνα με το Indian Times, ο Anthony Russo είπε:

“Αγαπάμε τον Stan Lee και πιστεύω ότι είναι απίστευτα ιδιαίτερο το Endgame να είναι το τελευταίο του cameo. Είμαστε συνεπαρμένοι από τη ζωή του Stan Lee και αναπτύσσουμε κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά του στην ιστορία της Marvel. Αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το παρουσιάσουμε ή να μιλήσουμε για αυτό. Είναι περισσότερ ντοκιμαντέρ”

Μπορεί να μη γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πρότζεκτ, όμως, αν λάβουμε υπόψιν τη μεγάλη ιστορία του Lee στη Marvel και το ότι το έχουν αναλάβει οι αδερφοί Russo, τότε σίγουρα περιμένουμε μία πολύ καλή δουλειά.

To “Avengers: Endgame” θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 25 Απριλίου και θα δούμε στην ταινία το τελευταίο cameo που έκανε ο Lee στη Marvel.

You may also like