Τα 12 στάδια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, για τη γυναίκα!

c1ab57923bd287a46b67fca20145648cΗ Ημέρα Αγάπης ή η Valentine’s Day έφτασε! Έτσι κι εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα μια διασκεδαστική λίστα από τα στάδια που περνάει κάθε γυναίκα χρόνο με το χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…διαβάστε τα και νομίζω όμως…πολλά απ’αυτά σίγουρα σας θυμίζουν κάτι…

1. 6 έως 14 ετών
– Γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι κρατάνε τριαντάφυλλα σήμερα; Και γιατί η μαμά είναι θυμωμένη με τον μπαμπά; Δεν ανταλλάσουν δωράκια «αγάπης» όλες οι φίλες της, όπως κάναμε και εμείς σήμερα στην τάξη της κυρίας Χρονοπούλου; Εγώ έχω 26 «Βαλεντίνους»! ΚΑΙ ένα cupcake!! ΚΑΙ τη Disney!!
tumblr_lrqeg5d9ap1qm6oc3o1_500

2. 14 έως 15 ετών
– Ωχ! Είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα; Δεν το θυμόμουν καν..!Λες και μερικοί στο σχολείο χρειάζονται και επιπλέον μια μέρα για να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μπροστά σε όλους! Έλεος πια..

3. 16 ετών
– Αχ…ο φίλος της κολλητής μου, της έκανε δώρο σοκολατάκια και λουλούδια; Μάλιστα, πολύ γλυκό… Βέβαια τώρα σίγουρα εκείνη θα τα διακοσμήσει σε κοινή θέα για τα μάτια του κόσμου…κάπως ενοχλητικό θα έλεγα αλλά τελοσπάντων. Έειι Φίλε, μπορώ να έχω κι εγώ σοκολατάκια; Όχι; Καλά, καλά οκ.

4. 17 ετών

-Σκασίλα μου για το Valentine’s Day. Είναι απλά μια ακόμη μέρα που θα κερδίσουν κάτι περισσότερο τα μαγαζιά, καταναλωτικό τρικ. Το ξέρω γιατί το συζήτησα με τον μεταλλά φίλο μου και είναι τόσο heavy metal που καθόμασταν έξω από το mall και φορούσε κάπα. Εμείς ΔΕΝ γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
tumblr_inline_n0g7xfmWKj1sohk3w
5. 18 ετών

– Αχ η κοριτσίστικη βραδία του Αγίου Βαλεντίνου ήταν τέλεια ιδέα! Ποιός νοιάζεται για το Valentine’s Day,όταν έχουμε Oreo με διπλή σοκολάτα, σοκολατάκια με φουντούκι, το Love Actually και το Ημερολόγιο της Bridget Jones στο DVD;

-Εμμμ τι δουλειά έχει εδώ ο Νίκος;

6. 19-21 ετών

– OMG OMG OMG με πήγε σ’ένα ρομαντικό ιταλικό εστιατόριο, με υφασμάτινες πετσέτες και κερί στο τραπέζι!! Νομίζω πως έτσι πρέπει νιώθει και η Kate Middleton, όλη την ώρα. Είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν με νοιάζει τι λέει η κολλητή μου ούτε η μαμά μου και πολύ περισσότερο η λογική!

7. 22 ετών

– Καλά, είναι σοβαρός; Θα ξανά πάμε σε αυτό το μέτριο ιταλικό εστιατόριο; Δεν είναι φοιτητής πια. Πρέπει να ξεκολλήσει λίγο και να γίνει πιο εφευρετικός. Ο σύντροφος της Άννας σχεδιάζει να γεμίσει όλο το δωμάτιο με 1000 ροδοπέταλλα φτιαγμένα απο σοκολάτα. Ή απλά αυτό πιστεύει η Άννα ότι θα γίνει…δεν ξέρω. Αν είναι, θα του πω ΝΑΙ αλλά ελπίζω να καταλάβει από τις εκφράσεις μου ότι εννοώ ΟΧΙ.

Μ’αρέσει που η Έλενα πιστεύει ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μερά καταναλωτικής μανίας! Μόνο οι single τα λένε αυτά. Καημένη Έλενα…
tumblr_lz3xvtdbRi1qzado8o1_500

8. 23 ετών

– Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μέρα καταναλωτικής μανίας, αυτό είναι όλο, τίποτα το σπουδαίο. Δεν θα πρέπει να το πάρω τόσο στα σοβαρά…Ε Ναι! Είμαι single την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου..και τι έγινε δηλαδή;! Είμαι ώριμη, κατασταλαγμένη και κάνω focus στην καριέρα μου. Καθόλου χρόνος για άντρες αυτή την περίοδο. Πάω στοίχημα ότι στο δρόμο για το σπίτι δεν θα δω ούτε γλυκανάλατα ζευγαράκια ούτε αγόρια με τριαντάφυλλα και κόκκινες κορδέλες στο χέρι. Και έτσι θα μείνω σπίτι, θα απολαύσω ένα μπουκάλι λευκό κρασί, θα δω τηλεόραση και το καλύτερο..θα κάνω ένα τέλειο αφρόλουτρο με το καινούργιο scrub που αγόρασα από τα SEPHORA. Εξάλλου, η πωλήτρια μου το είπε ξεκάθαρα, αυτό το scrub κάνει κάθε γυναίκα ευτυχισμένη!

9. 24 ετών

– Είμαστε μαζί μόνο ένα μήνα..Τι θα πρέπει να περιμένω; Λουλούδια; Ένα γλυκό μήνυμα; Μήπως δεν πρέπει καν να βγούμε απόψε γιατί θα ακουστεί λίγο πιεστικό; Όχι το αποφάσισα. Θα του στείλω ένα αδιάφορο μήνυμα για να του δείξω πόσο χαλαρή είμαι.

«Γεια τι γίνεται; Ήθελα απλά να σου πω ότι δεν είμαι απ’αυτές που έχουν εμμονή με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι πολύ χαλαρή, όποτε μπορούμε να πάμε για pizza, χωρίς πίεση. Ή μπορείς να μου κάνεις δώρο ένα κολιέ όλο αστραφτερά διαμάντια….χαχαχα σε δουλεύω. Μιλάμε αργότερα ή δεν μιλάμε αργότερα, χαχα»

Καλά στέλνω φοβερά μηνύματα τελικά.

10. 25-26 ετών

– Ωραία, εμείς  έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε να κάνουμε: μια εκδρομή, ίσως να πάμε για σκι. Μισό λεπτό να ψάξω στο Google για «προσφορές σε σκι resort για τηνημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».. Εμμμ 2000€ τη βραδιά. Wow….

11. 27 ετών

– Ευτυχώς θέλει κι εκείνος να μείνουμε μέσα!

tumblr_mhpyxj9iSo1ri2wzso1_500

12. 28-29 ετών

– Αχ είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα;! Ας κλείσουμε στο εστιατόριο που πάμε κάθε Τρίτη και μετά ελπίζω να μην έχεις αέρια όλη νύχτα γιατί θέλω να κοιμηθώ!

You may also like