Τα 5 καλύτερα αντηλιακά για τα παιδιά

Σε λίγο θα βρισκόμαστε όλο και περισσότερες ώρες με τα παιδιά μας στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο και το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η αντηλιακή τους ασπίδα – προστασία. Δεν μπορώ να πω πως είναι το αγαπημένο των παιδιών η τοποθέτηση του αντηλιακού, συνήθως στα δικά μου παιδιά δεν αρέσει καθόλου, αλλά είναι απαραίτητο να βρούμε τα κατάλληλα που τους ταιριάζουν ώστε να τα φορούν πιο ευχάριστα. Είναι αναγκαίο διότι τα παιδιά εκτίθενται πολύ περισσότερο τις ώρες παιχνιδιού, μέσα ή έξω από το νερό,με αποτέλεσμα να ξεγελιούνται και πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να καούν. Ας δούμε μερικές επιλογές για όλα τα γούστα!

Vichy Capital Soleil Childrens Milk SPF50

Το Vichy Capital Soleil Childrens Milk SPF50 είναι ένα παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα 300ml το οποίο καλό είναι να το εφαρμόσετε αμέσως πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε συχνά και σε άφθονη ποσότητα, ιδιαίτερα μετά από το κολύμπι. Είναι ιδανικό για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με αποτέλεσμα την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV στην επιδερμίδα.Ταεργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο γαλάκτωμα – lotionγια παιδικές επιδερμίδες ένα σύστημα φίλτρων με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Η επιδερμίδα προστατεύεται με ασφάλεια από τα εγκαύματα και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του ηλίου.

 Anthelios dermo-pediatrics wet skin gel lotion spf50+ αντιηλιακο για παιδια/ uva-pf 25

Eίναι ένα δερματολογικό προϊόν αντιηλιακής προστασίας για παιδιά, το οποίο παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA+UVB) για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Αόρατο τζελ που δημιουργεί ένα υδρόφοβο φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, για απώθηση του νερού. Η υψηλή προστασία με δείκτη SPF 50+ διατηρείται ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Υφή: Δροσερό και ανάλαφρο τζελ που εφαρμόζεται εξαιρετικά εύκολα σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Μη λιπαρό. Μη κολλώδες. Δεν αφήνει λευκά σημάδια όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα.Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

Βασικά οφέλη: Πολύ υψηλή προστασία. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ο δείκτης προστασίας SPF50+ διατηρείται ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα.Για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Κατάλληλο για δέρμα με αλλεργία στον ήλιο. Υποαλλεργικό. Φωτοσταθερό.

Frezyderm  Sea Side Mist SPF50+ 300ml

Aντηλιακό Mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία.

Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

Κατάλληλο για :  Παιδιά, εφήβους, ενήλικες, Ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα.

ISDIN Pediatrics Wet Skin Transparent Spray SPF50+ Παιδικό Αντηλιακό Σώματος 250ml

Έντονη ενυδάτωση. Απορροφάται άμεσα .Κατάλληλο για ατοπικό δέρμα. Χωρίς άρωμα. Σχεδιασμενο για παιδιά  με SPF 50 Αντηλιακό Σώματος για παιδιά, με βάση το νερό και ανάλαφρη υφή, ενυδατώνει βαθιά και απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας εγγυημένα υψηλή προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UV, για να απολαμβάνετε τον ήλιο άφοβα στις εξωτερικές δραστηριότητες. Ελεγμένη προστασία σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Για παιδιά από 6 μηνών και άνω. Παιδιατρικά και δερματολογικά ελεγμένο. Υποαλλεργικό. Με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργίας.

Lancaster Sun Kids Water Resistant Milky Spray SPF50+

 Το νέο αυτό προϊόν βέλτισης αντηλιακής προστασίας για παιδιά από τη Lancaster, είναι ο καλύτερος σύμμαχος κάθε μαμάς! Η επιδερμίδα των παιδιών απαιτεί την καλύτερη και πιο υψηλή αντηλιακή προστασία. Το νέο Milky Spray SPF50+ συνδυάζει την αποκλειστική τεχνολογία της Lancaster Full Light και το φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα Sunsicalm για να διασφαλίσει την καλύτερη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Επιπλέον, δεν περιέχει άρωμα, η σύνθεσή του δεν προκαλεί δάκρυα και αποτρέπει την προσκόλληση της άμμου στην επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε βρεγμένο δέρμα.

Bonus: Ambre Solaire Kids Sensitive Advanced Spray Trigger SPF50+ Κατάλληλο Και Για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 300ml

Spray για Πολύ Υψηλή Αντηλιακή Προστασία SPF50 που καλύπτει τις ανάγκες προστασίας των μικρών μας φίλων. Συσκευασία με μηχανισμό Trigger για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και προστασία ακόμη και της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

Sensitive Advanced Παιδικό Spray Trigger SPF50+ κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα προστατεύει αποτελεσματικά όλες τις επιδερμίδες απο την ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και τις πλέον ευαίσθητες ή δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Η σύνθεση είναι δεματολογικά ελεγμένη και είναι δοκιμασμένη να είναι ανθεκτική στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Επίσης, οι συνθέσεις της σειράς Sensitive Advanced είναι δοκιμασμένες σε συνθήκες θαλάσσιας ζωής. Πολύ υψηλή προστασία για την επιδερμίδα σου, πιο ασφαλείς συνθέσεις για την θαλάσσια ζωή!

Προστατεύουμε και εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας να φροντίζουν τον εαυτό τους όσο καλύτερα μπορούν!

Featured image: unsplash.com/@limorganon

You may also like