Τα 5 καλύτερα πινέλα για μακιγιάζ

Το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά που μπορεί να έχει το μακιγιάζ σας με ένα ακριβό και με ένα φθηνό πινέλο, είναι κάτι που πλέον έχουμε καταλάβει όλοι. Διαφορετικά, γιατί νομίζετε πως όλοι οι makeup artists, επενδύουν σε αυτά τα πολύτιμα εργαλεία και ενισχύουν συνεχώς τις συλλογές τους; Από τα μεγάλα και χνουδωτά μέχρι τα πιο λεπτά για το περίγραμμα των ματιών, τα σωστά πινέλα είναι επένδυση, και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Άλλωστε, όταν μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση και σωστή περιποίηση, μπορούν να κρατήσουν για πολλά πολλά χρόνια. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα δικά μου αγαπημένα, που σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

  1. Πινέλο εφαρμογής make up και προϊόντων bb & cc cream από την Japonesque. Το 845 συνδυάζει αρμονικά φυσική με συνθετική τρίχα με διαφορετικά μήκη για να αναμειγνύει και να σβήνει ομοιόμορφα στο πρόσωπο όλα τα προϊόντα. Εφαρμόζει άψογα όλα τα makeup, σε υγρή και compact μορφή αφήνοντας το δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο με υπέρ – φυσικό τελείωμα. Είναι το απόλυτο εργαλείο για όλους τους λάτρεις της αλαβάστρινης αλλά φυσικής όψης της επιδερμίδας. Απλώστε ομοιόμορφα το προϊόν βάσης σας με κυκλικές κινήσεις σε όλο τα πρόσωπο σβήνοντας φυσικά στο λαιμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή bronzer όταν θέλετε να σκουρύνετε ελαφρώς την βάση σας (ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες). Εγώ το χρησιμοποιώ για τα προϊόντα σε μορφή πούδρας, μιας και χαρίζει το απόλυτο blending ανάμεσα σε αυτές και το makeup μου.
  2. Το λεπτό σαν μολύβι 219 της MAC, είναι ένα πινέλο για σκίαση ακρίβειας στο βλέφαρο, στην εσοχή των ματιών ή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Οι απαλές, λείες ίνες αυτού του πινέλου σχηματίζουν μια λεπτή άκρη σε σχήμα μολυβιού. Ιδανικό για την ανάμειξη του eye liner με τη σκιά ματιών για να δημιουργήσετε smoky eye εφέ. Σχεδιάστε με ένα μολύβι ματιών μια γραμμή σύριζα στις άνω βλεφαρίδες σας, και στην συνέχεια, με αυτό το πινέλο, σβήστε την με κινήσεις δεξιά-αριστερά. Επαναλάβετε το ίδιο και στις κάτω βλεφαρίδες. Θα μαλακώσει το αποτέλεσμα και θα τονίσει το βλέμμα σας, με τον πιο απλό τρόπο.
  3. Σχεδιασμένο από την Kat, το πινέλο Shade+Light είναι ειδικό για contouring. Διπλό πινέλο που διαθέτει μία στρογγυλή κεφαλή για να εισχωρεί σε όλες τις πτυχές του προσώπου και ένα άκρο με λοξό σχήμα για αναμείξεις και διαβαθμίσεις. Αυτό το πινέλο contouring διαθέτει υπέροχη θήκη σε πρακτικό σχήμα, για να μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας. Χρησιμοποιήστε το λοξό άκρο του πινέλου για να απλώσετε πούδρα contouring στη γραμμή των ζυγωματικών, τους κροτάφους, το σαγόνι και τη μύτη, και στη συνέχεια να σβήσετε, και το στρογγυλό άκρο για να φωτίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας που θέλετε να τονίσετε.

4. Το ωοειδές σχήμα του ZOEVA 221 Luxe Soft Crease συνδυάζει την σκιά ματιών με την τελειότητα και μαλακώνει τις άκρες με μια καμπυλωτή κεφαλή βούρτσας, κατασκευασμένη από ένα φυσικό και συνθετικό μείγμα τριχών. Σχεδιασμένο για χρήση τόσο με compact όσο και με loose σκιές ματιών, αυτό το πινέλο δημιουργεί τις ομαλότερες μεταβάσεις και εξασφαλίζει εξαιρετικά επαγγελματικά αποτελέσματα μακιγιάζ. Αφού έχετε εφαρμόσει την σκιά στο κινητό βλέφαρο, σβήστε με αυτό το πινέλο τα όρια στην κόγχη του ματιού και ένα πιο μαλακό και φυσικό αποτέλεσμα.

5. Το 239 της MAC είναι ένα πινέλο με μαλακές και πυκνές ίνες για την εφαρμογή ή την ανάμειξη σκιών ματιών. Αυτό το πινέλο έχει στρογγυλεμένη άκρη με λείες, άκαμπτες και λεπτές ίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή σκιών με έντονο χρώμα στα βλέφαρα. Το απόλυτο πινέλο για εφαρμογή σκιάς. Χάρη στον κοντό και συμπαγή σχηματισμό του, κρατάει την σκιά και την εμποδίζει να πέσει στο κάτω μέρος των ματιών, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζει την σκιά σε μικρή έκταση, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

You may also like