Τα 5 πιο συχνά προβλήματα του δέρματος βρήκαν τη λύση τους

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο δέρμα μας, ειδικά όταν αυτή συμπίπτει με κάποιο μεγάλο γεγονός στη ζωή μας, όπως ένα ραντεβού, μια συνέντευξη για δουλειά ή ακόμα και η μέρα του γάμου μας. Κάτι που συνήθως προκαλεί μια ολονύκτια αναστάτωση. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβαλλόμαστε. Τα περισσότερα προβλήματα του δέρματος μπορούν να λυθούν στο σπίτι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ειδικοί μας δίνουν κάποιες γρήγορες λύσεις σε μερικά από τα συχνότερα περιστατικά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια στο τόσο, και οι οποίες χρειάζονται μερικά απλά υλικά που μπορούμε να τα προμηθευτούμε εύκολα από κάποιο φαρμακείο. Διαβάστε και κρατήστε σημειώσεις!

1. Η No1 ανησυχία, είναι φυσικά τα σπυράκια. Εμφανίζονται τις πιο ακατάλληλες στιγμές και πολλές φορές έχουν μέγεθος φακής (τουλάχιστον). Κάποιες φορές ένας μικρός πάγος μπορεί να μειώσει το πρήξιμο, αλλά αν θέλετε πιο δραστικά και άμεσα αποτελέσματα τότε η απάντηση βρίσκεται στα Dream Dots. Τα Dream Dots είναι μια ολονύκτια θεραπεία που καταπραΰνει, εξαφανίζει και θεραπεύει τα σπυράκια.Τα Dream Dots είναι αόρατα επιθέματα με ελαστικότητα που βοηθούν στο να εξαφανίσουν τα σπυράκια, να καταπραΰνουν, να θεραπεύσουν και να επιταχύνουν την επούλωση της επιδερμίδας.

2. Το ξηρό δέρμα που ξεφλουδίζει, είναι αποτέλεσμα του χειμώνα. Η εντατική και βαθιά ενυδάτωση είναι η λύση σε αυτό μας το άκρως σύνηθες πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενυδατώνονται αρκετά. Η Antirougeurs  της Avene είναι μια ενυδατική προστατευτική κρέμα ιδανική για το ευαίσθητο κανονικό και μεικτό δέρμα με τάση για ερυθρο-ευρυαγγείες. Μειώνει και προλαμβάνει τις κοκκινίλες του ευαίσθητου δέρματος. Βελτιώνει τη δερματική μικροκυκλοφορία χάρη στο εκχύλισμα Ruscus που είναι εμπλουτισμένο σε σαπωνίνες. Είναι αποσυμφορητική χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά της σε Θειική δεξτράνη.

3. Μερικές φορές συμβαίνει και δεν το καταλαβαίνουμε παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά. Η ηλιοθεραπεία είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας, αλλά αυτός ο ύπνος με το δροσερό θαλασσινό αεράκι, είναι άκρως χαλαρωτικός, και το ξέρουμε. Η θεραπεία ακούει σε ένα όνομα και μόνο. Posthelios της La Roche Posay. Καταπραυντικό γαλάκτωμα εντατικής φροντίδας και ενυδάτωσης για μετά τον ήλιο. Για το πρόσωπο και το σώμα. Aνακουφίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Χωρίς Paraben. Με ιαματικό νερό της La Roche-Posay.

4. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ξυπνήσετε με ένα πρόσωπο που το αισθάνεστε σαν πετρελαιοκηλίδα. Οι ειδικοί, μας συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσουμε ένα καλό καθαριστικό χωρίς έλαια, με συστατικά όπως σαλικυλικό ή άλφα-υδρόξυ οξύ. Η μεγαλύτερη παγίδα, στην οποία πέφτουν οι περισσσότεροι με λιπαρή επιδερμίδα, είναι πως το δέρμα τους, είναι βρώμικο. Δεν είναι αλήθεια. Απλώς χρειάζεται τα σωστά προϊόντα. Το Acne Facial Cleanser της Mario Badescu καταπραΰνει το ερεθισμένο από την ακμή δέρμα. Εμπλουτισμένο με aloe vera και χαμομήλι, αναδομεί και θεραπεύει την ερεθισμένη σε έξαρση επιδερμίδα. Περιέχει θυμάρι και σαλικυλικό οξύ που απολεπίζουν και προλαμβάνουν μελλοντικά σπυράκια. Ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

5. Κοιμηθήκατε αργά. Ξενυχτήσατε πάνω στο τελευταίο σας project. Οι ώρες ύπνου τον τελευταίο καιρό είναι ελάχιστες. Το αποτέλεσμα του raccoon effect, βρίσκεται εδώ και καλείστε να το αντιμετωπίσετε. Το όπλο σας απέναντι στην πρόκληση είναι το Anti Dark Circle Illuminator της Darphin. Τα μάτια προδίδουν την ηλικία. Αυτή η ενυδατική κρέμα ματιών με ελαφρύ χρώμα, είναι εμπλουτισμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και μικρομόρια που αντανακλούν το φως και δίνει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα κατά των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών. Το ειδικό μεταλλικό της άκρο, αποσυμφορεί την περιοχή κάτω από τα μάτια και βοηθάει στην ακόμα καλύτερη απορρόφηση της κρέμας. Μέρα με τη μέρα, το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό.

You may also like