Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

Τελευταία μέρα του Οκτώβρη σήμερα και, ενώ την περασμένη βδομάδα τρομοκρατηθήκαμε με τον “Ορέστη”, εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε… φιλικές θερμοκρασίες! Οι συννεφιές, βέβαια, σταδιακά θα γίνουν τακτικές, αλλά ας μη χάνουμε την ηλιόλουστη διάθεσή μας! Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν, οπότε ας ανταποκριθούμε με χαμόγελο και στυλ!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις θα σημειωθούν σε όλη την επικράτεια, ενώ στα δυτικά της χώρας πιθανώς να προκύψουν κι ασθενείς βροχοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προσοχή θα χρειαστεί κατά τις πρωινές ώρες, λόγω περιορισμένης ορατότητας. Ωστόσο, αυξημένη θα είναι για την εποχή η μέση θερμοκρασία, η οποία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 19°C και 27°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά βόρειοι-βορειοανατολικοί ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Ακόμη και το χειμώνα, τα prints στα ρούχα μας είναι εκείνα που θα κάνουν τα outfits μας λιγότερο βαρετά! Δίνουμε, λοιπόν, ευκαιρία σε ένα φόρεμα μεσαίου μήκους, με το οποίο μπορούμε προαιρετικά να συνδυάσουμε και μία ζώνη για να δώσουμε συγκεκριμένη γραμμή στο ρούχο.

 

Δεν κρύβω πως τα sock μποτίνια είναι πολύ καινούρια σαν concept για μένα, όμως, αν τα συνδυάσουμε έξυπνα, μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικό new entry στη γκαρνταρόμπα μας!

Monse sock boots

Ποιος είπε πως στην κομψότητα δε χωρά και μία ιδέα… cuteness; Διαλέξτε μία τσάντα ώμου με μία στάμπα που ξεχειλίζει από αισιοδοξία, όπως αυτή η Balenciaga!

Balenciaga bag

Μπαίνοντας στο Νοέμβρη, μπορεί να μην έχουμε νιώσει έντονο κρύο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προνοούμε. Οπότε καλό είναι να έχουμε μαζί μας ένα πανωφόρι και το bomber jacket είναι μία καλή επιλογή για το συγκεκριμένο outfit.

Valentino bomber jacket

Το My Milky Way  μας δίνει τις προτάσεις που θα δώσουν extra λάμψη στην εμφάνισή μας…

… ενώ για όσες φίλες δε θέλουν να χάνουν την αγαπημένη τους μουσική περπατώντας στους δρόμους για να προλάβουν τις δουλειές και τα ραντεβού τους, τα ακουστικά Creative  είναι η πιο στυλάτη επένδυση για να μη χάνετε ούτε στίχο, και μάλιστα ασύρματα!

Creative earphones

Τέλος, για τα μαλλιά σας, πιάστε τα μαλλιά της φράντζας προς τα πίσω και δημιουργήστε έναν μικρό κότσο. Για τις φίλες που έχουν κομμένη τη φράντζα τους, η παραλλαγή θέλει απλά να μαζέψετε τα πλαϊνά τμήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και να κάνετε εκεί έναν κότσο, αφήνοντας ελεύθερα τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

 

Processed with VSCO with a5 preset

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like