Τα 5 “It girls” που πρέπει να γνωρίζετε!

Υπάρχουν κάποια κορίτσια εκεί έξω που τα λένε «It», γιατί είναι παντού, τις γνωρίζουν όλοι και είναι οι πιο δυνατοί εκπρόσωποι της μόδας. Κάθε σχεδιαστής αγαπάει ένα «It girl», είναι η καλύτερη διαφήμισή του και χωρίς κανένα κόστος για τον ίδιο. Τι χρειάζεται για να γίνει κανείς μία από αυτές; Αυτά τα μοντέρνα και δροσερά κορίτσια έχουν μεγαλώσει κι εκπαιδευτεί με το «je ne sais quoi» και το χρησιμοποίησαν για να μετατραπούν σε μίνι μεγιστάνες! Καθόλου άσχημα αν το σκεφτείτε.

elle-01-overit-alexa-chung-xln-lgnAlexa Chung
Η Alexa Chung είναι από τα πιο γνωστά «It girls», εκπροσωπεί πολλές διαφορετικές εκδοχές της μόδας και έχει αναρίθμητα πολλές πιστές θαυμάστριες. Ξεκίνησε ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση και μοντέλο, αλλά είναι πιο διάσημη για το ιδιόμορφο προσωπικό της στυλ.

elle-02-miroslava-duma-xln-lgn (2)

 

 

 

 

Miroslava Duma
Η συγγραφέας Miroslava Duma, μπορεί να ζει τη ζωή της κυρίως πίσω από τα παρασκήνια, αλλά η παρουσία της μπροστά από την κάμερα στην “Εβδομάδας μόδας” την έχει εκτοξεύσει σε μία σταρ του στυλ. Φυσικά καθόλου άδικα αν παρακολουθήσετε τον τρόπο που ντύνεται, θα καταλάβετε ότι ήταν αναμενόμενο να γίνει και εκείνη διάσημη για το ντύσιμο της.

 

 

elle-03-overit-olivia-palermo-xln-lgnOlivia Palermo
Προσωπικά λατρεύω το στυλ της Palermo! Είναι η γυναίκα που θα θέλαμε να έχουμε κολλητή φίλη για να μας μάθει να ντυνόμαστε και να διορθώνει το όποιο στυλιστικό ατόπημα μας. Είναι η «socialite» που το έκανε “επάγγελμα” κι εκτός των άλλων έχει συνεργαστεί και με μεγάλα brands , όπως Stuart Weitzman και Pikolinos. Η Olivia Palermo είναι μία από τις γυναίκες που καταφέρνει να επηρεάζει την μόδα, όσο καμία άλλη της κατηγορίας!

 

 

 

elle-05-overit-harley-viera-newton-xln-lgnHarley Viera Newton
Ανήκει στο γνωστό πρακτορείο «Elite», έχει ένα δυνατό συμβόλαιο με τον Dior Beauty, ενώ φοιτά ακόμα στο κολλέγιο! Καθόλου άσχημα. Επίσης χάρις στην φήμη της ήδη το μέλλον της μετά την αποφοίτησή της διαγράφεται με τους καλύτερους οιωνούς!!

 

 

 

 

elle-05-overit-leandra-medine-xln-lgnLeandra Medine
“Η μόδα είναι δύναμη. Επιτρέποντας στον εαυτό σας να φτιάξει τη δική του ταυτότητα στο στυλ , δημιουργείτε κάτι πολύ ισχυρό τη δεδομένη στιγμή” λέει η Medine. Η ίδια είναι ένα από τα πιο γνωστά κορίτσια της μόδας με δικό της blog που απαριθμεί με περίπου 30.000 καθημερινούς επισκέπτες, ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα… Κι είναι μόλις 24 ετών! Επίσης ανήκει στους “20 πιο ισχυρούς ανθρώπους μέχρι τα 32.”σύμφωνα με το περιοδικό Elle.

You may also like