Τα 8 καλύτερα αρώματα του φθινοπώρου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπάμε σχετικά με το καλοκαίρι. Αλλά έχουμε άλλους τόσους για να αγαπάμε εξίσου και το φθινόπωρο, το οποίο και είναι συνυφασμένο με τα δικά του χρώματα και τις δικές του μυρωδιές, όπως η κολοκύθα και τα μπαχαρικά, που φέρνουν μαζί τους μερικά από τα καινούργια αρώματα που δύσκολα θα αποχωριστούμε φέτος.

 

  1. Το άγριο αγιόκλημα στροβιλίζεται στην αγγλική ύπαιθρο. Πάντα πιο δελεαστικό μόλις πέσει το σκοτάδι. Φρέσκο με τριαντάφυλλο και μια αρωματική, φρουτώδη δόση αρτεμισίας. Ξυλώδες με βρύο, ζεστό σαν λιακάδα, ανθισμένο, ηλιόλουστο και ευχάριστο. Μια έκρηξη ευτυχίας, μέσα στο μπουκάλι Honeysuckle & Davana.
  2. Ένα άρωμα εμπνευσμένο από την σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στην ζωή και τον έρωτα. Ερωτευτείτε με αυτόν τον προκλητικό συνδυασμό του Beautiful Belle Eau de Parfum από Lychee, Μιμόζα, Ροδοπέταλα, Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια και Marzipan Musk. Ρομαντικό, Ανέμελο, Προκλητικό.
  3. Μια παραδοσιακή σύνθεση για ένα chypre άρωμα. Πλούσιο και εκλεπτυσμένο. Περγαμόντο, βρύα δρυός, πατσουλί. Όπως θα το περίμενε κανείς. Αλλά εκτός από αυτό, μία ευχάριστη έκπληξη κάνει την εμφάνισή της. Βατόμουρο, ροζ πιπέρι και τριαντάφυλλο.
  4. To Gucci Bloom Nettare Di Fiori Eau De Parfum Intense, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Gucci Bloom. Ένα αισθησιακό και μυστηριώδες Eau de Parfum Intense, που αναδύει μια βαθιά αίσθηση θηλυκότητας. Στις Νότες κορυφής πρωταγωνιστούν το Ginger και το Τριαντάφυλλο, δίνοντάς του μια ιδιόμορφη και ξυλώδη ταυτότητα. Το Πατσουλί, ο Μόσχος και ο Οσμανθός, στη βάση, του προσδίδουν ένα αινιγματικό τελείωμα.
  1. Burberry Her Eau de Parfum, το πρώτο Gourmand άρωμα του οίκου Burberry με μια βρετανική πινελιά. Κόκκινες και σκούρες νότες μούρων φωτίζονται από μια φωτεινή, λευκή ξυλώδη συμφωνία. Είναι αφοσιωμένο σε εκείνη, την πολυσύχναστη πόλη του Λονδίνου.
    Ζωντανό, τολμηρό, γεμάτο ζωή.
  2. Το Jimmy Choo Fever Eau De Parfum, αναδεικνύει μία νέα πλευρά της γυναίκας Jimmy Choo, εξωστρεφή, διασκεδαστική και χαρούμενη. Είναι ένα νέο μεθυστικό άρωμα που πάλλεται ανάμεσα σε λουλουδάτες και γλυκιές αντιθέσεις, με κύρια χαρακτηριστικά το νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου, το ηλιοτρόπιο και τους σπόρους tonka.
  3. Εγερτήριο την αυγή και απόδραση στην απολαυστική δροσιά ενός πρωινού, νωρίς στο Παρίσι, για να ανακαλύψετε, ξανά, την επιθυμία για ομορφιά. Αυτό είναι το Petit Matin Eau de Parfum. Περπατήστε στους άδειους δρόμους και τις καμάρες ενός Παρισιού ακόμα τυλιγμένου στο πρώτο φως της ημέρας, πριν σταματήσετε για να ξαποστάσετε. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη φωτεινή ενέργεια της λουίζας Κουμπέμπα από την Ινδονησία, του λεμονιού από την Καλαβρία, τη φλοράλ απαλότητα του κράταιγου και της λεβαντίνης από την Προβηγκία. Και μετά, χαθείτε σε ένα λαβύρινθο από νότες μασκ και άμπαρου.
  4. Παρορμητικό. Κομψό. Εντυπωσιακό. Το unisex Private Blend Fougère Platine Eau de Parfum, εδραιώνει την θέση του με μια εκρηκτική ανάμειξη από δροσερά ξύλα, φασκόμηλο, περγαμόντο και βασιλικό και την διαρκή λάμψη της λεβάντας. Το έλαιο από το άνθος κιστού της Ισπανίας αποπνέει ζεστασιά στην καρδιά του αρώματος. Ο ισχυρός χαρακτήρας του Fougère εξευγενίζεται με φωτεινές νότες από μέλι και λιβάνι.
    Η πλούσια βάση του εκρήγνυται, από την πλούσια ένταση του ξύλου κέδρου, του πατσουλί και του φύλλου καπνού.

You may also like