Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Λογικά χουχουλιάζετε με μία κούπα καφέ να σας ζεσταίνει τα χέρια σας ενόσω σκέφτεστε τι ευχάριστο σας περιμένει αυτό το σαββατοκύριακο! Ο καιρός μπορεί να είναι πραγματικά κρύος, αλλά εμείς μπορούμε να ντυθούμε ζεστά και κομψά για την έξοδό μας.

   Set #1

Φορέστε το ψηλόμεσο τζιν σας με ένα καρό πουκάμισο κι ένα ζεστό γιλέκο από πάνω (αν μάλιστα έχετε γούνινο γιλέκο, ακόμα καλύτερα, μια που η γούνα είναι στα φετινά trends) – και μην ξεχάσετε τη ζώνη, αν φορέσετε το πουκάμισο μέσα από το τζιν! Ολοκληρώστε με το parka σας (κι ένα αντιανεμικό μπουφάν ταιριάζει επίσης), τις μπότες ιππασίας σας, κασκόλ και σκουφάκι! Ιδανική θα ήταν μία messenger bag με κρόσσια, ώστε να δημιουργήσετε ένα urban/boho στυλ.

12 & 13 ΔΕΚ 2015 #1

Set #2

Άλλο ένα – κατ’ εμέ – υπέροχο trend της χρονιάς είναι το βελούδινο φόρεμα. Ειδικά αν είναι του στυλ «little black dress», γίνεται το κομμάτι που εγώ συνήθως χαρακτηρίζω «Coca Cola, πάει με όλα»! Αν δεν έχετε ένα τέτοιο «καταχωνιασμένο» στη ντουλάπα σας μπορείτε να βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές – σκεφτείτε το σα δώρο στον εαυτό σας για τις γιορτές! Συνδυάστε το με ένα καλσόν με σχέδιο, όπως για παράδειγμα με polka dots, τις ψηλές σας μπότες (θα ήταν ιδανικό αν ήταν από suede) και μία clutch bag με χρώμα. Φυσικά ει δυνατόν φορέστε και παλτό σε χρώμα κι ολοκληρώστε με κοσμήματα με πέρλες κι ένα φουλάρι που να ταιριάζει με το χρώμα της επιλογής σας.

12 & 13 ΔΕΚ 2015 #2

Set #3

Όλο και κάπου θα έχετε «ξεχασμένη» μία φούστα twill. Ευκαιρία να την αξιοποιήσετε και να δημιουργήσετε ένα κομψό και ρετρό στυλ. Συνδυάστε το με ένα πουλόβερ με λαιμό τύπου «boat neck» και τα ankle boots σας. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αν κι εσείς που επιλέξετε το στυλ αυτό φορέσετε κι ένα καλσόν με σχέδιο, όπως αυτό που σας βρήκα εδώ. Το σύνολο ταιριάζει πολύ με ένα χοντρό jacket με γούνα (ή αν έχετε και μουτόν, even better!), ενώ ολοκληρώνεται με μία μεγάλη tote bag, ένα ζευγάρι «παιχνιδιάρικα» σκουλαρίκια κι ένα φουλάρι που να ταιριάζει με τις αποχρώσεις του συνόλου (εδώ, όπως βλέπετε, «παίζουμε» με ουδέτερους τόνους).

12 & 13 ΔΕΚ 2015 #3

Τέλος, για το hairstyle σας θα μου άρεσε να αφήνατε τα μαλλιά σας – εάν είναι δυνατό – να κάνουν εκείνο το ανεπαίσθητο «σπάσιμο». Αν, όχι, τότε δοκιμάστε να το καταφέρετε είτε με το σίδερο ισιώματος είτε με τη μασιά.

Natural curls

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like