Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Νά’ μαι πάλι κοντά σας για να δούμε παρέα τι μπορείτε να επιλέξετε για τις βόλτες σας και αυτό το σαββατοκύριακο! Και με το Βαλεντίνο να ξημερώνει αύριο, λογικά κάποιες από εσάς έχετε σχέδια, ίσως κι από σήμερα! Η λέξη – κλειδί στο στυλ μας είναι «κόκκινο»! Είτε, λοιπόν, το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως σας το προτείνω παρακάτω είτε σε εναλλαγές, το χρώμα του πάθους είναι η βάση για κάθε στυλ!

Set #1: Για όσες φίλες προτιμήσουν ένα πιο casual στυλ, ξεκινάμε με το all time classic τζιν – ειδικά αν έχει και σκισίματα, πολύ θα μου αρέσει! Φορέστε ένα απλό μπλουζάκι (μπορείτε ιδανικά να επιλέξετε και κορμάκι, για να φορέσετε και ζώνη!) και μία ζακέτα, αν είναι δυνατό με ασυμμετρία. Ένα ζευγάρι flat μπότες και μία τσάντα τύπου «ταχυδρόμος» για τα προσωπικά σας είδη κι είστε σχεδόν έτοιμες! Αρκούν μερικές πινελιές με κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα μενταγιόν με μακριά αλυσίδα.

13 & 14 ΦΕΒ 2016 #1

Set #2: Οι φίλες που προτιμάτε ένα πιο girlie & casual στυλ, προτιμήστε ένα φορεματάκι είτε σε κόκκινο είτε με αποχρώσεις του κόκκινου και «παίξτε» με χρυσά κοσμήματα και καφέ μπότες (αν επιλέξετε το look αυτό για πρωινές ώρες επιλέξτε ίσιες μπότες, ειδάλλως ταιριάζει ιδανικά και με ψηλοτάκουνες). Θα μου άρεσε αν φορούσατε κι ένα χρυσό αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως μία στέκα, ενώ αν σκέφτεστε τι χρώμα να κάνετε στα νύχια σας, επιλέξτε μία γλυκιά απόχρωση του κόκκινου – λίγο πιο σκούρη από εκείνη της φωτιάς.

13 & 14 ΦΕΒ 2016 #2

Set #3: Τέλος, για όσες ετοιμάζεστε για ρομαντικό ραντεβού για φαγητό/ποτό, επιλέξτε ένα φόρεμα με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, όπως αυτό εδώ με τα μανίκια με τη δαντέλα. Ένα τέτοιο φόρεμα συνδυάζεται όμορφα με ένα καλσόν ή καλτσοδέτες με σχέδιο στην πλέξη, ενώ ένα ζευγάρι απλές γόβες είναι αρκετό. Το κόκκινο το θέλουμε κυρίως στα κοσμήματα και (γιατί όχι;) κα στην τσάντα που θα κρατήσετε, ειδικά αν όντως επιλέξετε το little black dress σας! Προαιρετικά κι εφόσον μπορείτε να το συνδυάσετε με το χτένισμά σας, φορέστε κι ένα διακριτικό αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως ένα τσιμπιδάκι με ένα μικρό μοτίφ (φυσικά πάλι σε κόκκινο!).

13 & 14 ΦΕΒ 2016 #3

Τέλος, για τα hairstyling σας θα μου άρεσε αυτή εδώ η αλογοουρά, τη θεωρώ ιδανική και για τα τρία στυλ!

Ponytail

Ερωτευμένες ή όχι, fans του Βαλεντίνου ή όχι, μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like