Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Μαρτίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σαββατοκύριακο έφτασε κι όλο και κάτι θα έχετε κανονίσει. Ο καιρός, βέβαια, κατά τόπους δε θα είναι και πολύ σταθερός, αλλά από τις παρακάτω στυλιστικές προτάσεις μας όλο και κάποια θα σας καλύψει!

  Set #1: Αν με ακούσατε που εδώ και καιρό σας συστήνω να εντάξετε μία ζιπ κιλότ στην γκαρνταρόμπα σας, τότε εύγε! Ειδικά αν έχει και κάποια ιδιαιτερότητα, όπως αυτή εδώ με τη δαντέλα στα μπατζάκια! Φορέστε τη με ένα πουκάμισο με σχέδιο (ρίγα, για παράδειγμα) και μη διστάζετε να επιλέξετε και κάποιο που είναι πουκάμισο – κορμάκι, όπως αυτό εδώ. Οι ψηλοτάκουνες μπότες σας, ένα ημίπαλτο σε ουδέτερο χρώμα και μία τσάντα στα χρώματα των ρούχων ολοκληρώνουν το look. Από εκεί κι ύστερα προσθέτετε σκουλαρίκια «drops» κι ένα δαχτυλίδι από κοσμήματα κι είστε έτοιμες!

19 & 20 ΜΑΡ 2016 #1

     Set #2: Ναι, ξέρω, σας έχω ζαλίσει, αλλά δε θα σταματήσω να το λέω μέχρι να… το πάρετε απόφαση: τα tennis shoes όπως τα Stan Smith είναι ένα από τα πιο super trends της φετινής άνοιξης! Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να τα φοράτε με… τα πάντα όλα! Όπως μπορείτε να κάνετε και αυτό το σαββατοκύριακο, καλή ώρα! Φορέστε τα με ένα απλό jersey φόρεμα (το χρώμα το επιλέγετε εσείς, όπως βλέπετε τα λευκό του Stan Smith μόνο περιοριστικό δεν είναι!) κι ένα κοντό jacket – αν έχετε biker, είναι ιδανικό! Μία τσάντα ώμου, ένα φαρδύ βραχιόλι, ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα λεπτό φουλάρι σε ένα απαλό χρώμα (αν το φόρεμα έχει ανοιχτό ντεκολτέ) είναι όσα πρέπει να προσθέσετε για ένα street casual look που είναι sport και θηλυκό ταυτόχρονα και που θα σας καλύψει από το πρωί ως το βράδυ!

19 & 20 ΜΑΡ 2016 #2

   Set #3: Ένα slim παντελόνι τύπου ιππασίας, ένα απλό φανελάκι με μία ζακέτα λίγο πιο μακριά από μπολερό κι ένα ζευγάρι μπότες (το τακούνι το αφήνω δική σας επιλογή) δημιουργούν ένα street chic look, ενώ γίνεται λίγο πιο σπορ αν επιλέξετε ένα αντιανεμικό μπουφάν – με ένα ημίπαλτο το look θα γίνει λίγο πιο «formal». Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κάποιο χαριτωμένο charm (όπως τα βιβλία εδώ) κι ένα δερμάτινο βραχιόλι είναι τα κοσμήματα που θα δώσουν μία ιδιαίτερη νότα στο look. Τέλος επιλέξτε μία hobo bag για τα προσωπικά σας είδη.

19 & 20 ΜΑΡ 2016 #3

Τέλος, για το hairstyling σας, θα μου άρεσε μία πλεξούδα στα πλαϊνά του κεφαλιού σας με τα υπόλοιπα μαλλιά ελεύθερα – ίσια ή σε ελαφρούς κυματισμούς.

Side braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like