Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Καλό μήνα! Πώς μου είστε; Ήρθε κι ο Ιούλιος, πράγμα που σημαίνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για βόλτες στον ήλιο και βουτιές στη θάλασσα! Και βέβαια με στυλ!

   Set #1: Επιλέξτε shorts σε έντονο χρώμα και συνδυάστε το με ένα top σε ουδέτερο χρώμα (ή και το ανάποδο!). Φορέστε ένα ζευγάρι σανδάλια με στολίδια επίσης σε χρώμα και προτιμήστε για τα προσωπικά σας είδη μία τσάντα bucket. Μακριά σκουλαρίκια με φύλλα, βραχιόλια με πέτρες ή χάντρες κι ένα εντυπωσιακό ρολόι θα δώσουν λάμψη στο look. Τέλος, αν είναι δυνατόν, ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με χρώμα.

2 & 3 ΙΟΥΛ 2016 #1

   Set #2: Το baby pink είναι από τις τάσεις της μόδας που αυτό το καλοκαίρι θα αγαπηθούν πολύ. Φορέστε, λοιπόν, ένα φόρεμα σε αυτήν την απόχρωση και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια με στολίδια. Μία ψάθινη tote bag είναι ό,τι πρέπει για αυτό το girlie summer look, ενώ ιδανικά το συμπληρώνει ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια. Φορέστε κι ένα headband με λουλούδια στα μαλλιά σας κι αν τυχόν είστε στη φάση αναζήτησης χρώματος για mani-pedi, επιλέξτε επίσης μία baby pink απόχρωση, θα δείχνει άψογο, ειδικά αν έχετε πάρει και λίγο χρώμα από τον ήλιο!

2 & 3 ΙΟΥΛ 2016 #2

Set #3: Τέλος, επειδή τώρα το καλοκαίρι όλο και κάποιο γάμο ή κάποια βάφτιση θα έχετε για να παραστείτε, κάντε μία θεαματική εμφάνιση με τη βοήθεια του trend που ακούει στο όνομα «κίτρινο»! Ένα φόρεμα σε στενή γραμμή κι ένα ζευγάρι γόβες σε nude χρώμα είναι ό,τι πρέπει κι έχετε μαζί σας και μία clutch bag σε nude (επίσης) χρώμα για τα απολύτως απαραίτητα! Από κοσμήματα επιλέξτε σκουλαρίκια και βραχιόλια σε χρυσό ενώ θα μου άρεσε κι ένα ρολόι με wrap λουράκι. Τέλος, δώστε μία νότα celebrity στο look με ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου!

2 & 3 ΙΟΥΛ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας, επιλέξτε το αθάνατο καλοκαιρινό beach waves look, ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση! Plus, μπορείτε άνετα να το μετατρέψετε σε μία κομψή αλοογουρά ή έναν όμορφο κότσο αν ζεσταθείτε!

Beach waves

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like