Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Απριλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σαββατοκύριακο έφτασε κι όλο και κάτι θα σχεδιάζετε! Κι επειδή αν κι Απρίλης, ο καιρός ακόμη αφιερώνει στον εαυτό του το «Είμαι άστατος πολύ…», σας έχω εδώ looks για κάθε ώρα και περίσταση!

Set #1: «Παίξτε» με το κλασσικό ανοιξιάτικο trend της μαρινιέρας (αν δεν έχετε κάποια ζακέτα ή σακάκι με τις κομψές ρίγες, αρκεί κι ένα μπλουζάκι). Συνδυάστε το με λευκό παντελόνι για να ξεκινήσετε να βάζετε πιο έντονο χρωματολόγιο στην εμφάνισή σας- αν είναι slim, φορέστε ψηλοτάκουνα ankle booties. «Στολίστε» το look με ένα μακρύ κολιέ κι ένα δαχτυλίδι statement». Μία satchel bag με διχρωμία για τα προσωπικά σας είδη κι είστε έτοιμες!

2 & 3 ΑΠΡ 2016 #1

   Set #2: Το polka dot pattern είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα κάθε άνοιξης, ανεξαρτήτως τάσεων! Δημιουργήστε ένα rock ‘n’ roll look με ένα φόρεμα με τύπωμα polka dot και φορέστε από επάνω ένα crop ζακετάκι. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μερικά διακριτικά κοσμήματα, όπως drop σκουλαρίκια κι ένα λεπτό δαχτυλίδι με χρώμα αρκούν για να δώσουν λίγη ακόμα λάμψη. Για τα προσωπικά σας είδη είναι ιδανική μία tote bag (κρατήστε την και στον αγκώνα και τότε να δείτε ένα υπέροχο girlie look που μόλις καταφέρατε!)

2 & 3 ΑΠΡ 2016 #2

  Set #3: Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις, όπως το χακί και το μπεζ. Ένα στενό παντελόνι, μία ελαφρώς ριχτή μπλούζα, ένα bomber jacket (νομίζω πως θα το λατρέψουμε φέτος την άνοιξη!) κι ένα ζευγάρι suede ankle booties με μεσαίου ύψους τακούνι δημιουργούν ένα look που θα σας καλύψει οποιαδήποτε ώρα. Ένα κολιέ statement κι ένα φαρδύ βραχιόλι με λεπτομέρειες με δέρμα (ή από δέρμα, όπως αυτό) θα κάνουν το looks να μη μοιάζει τελείως sport, ενώ μία crossbody τσάντα με κρόσσια είναι η καλύτερη επιλογή για τα προσωπικά σας είδη.

2 & 3 ΑΠΡ 2016 #3

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, δοκιμάστε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μία άνετη αλογοουρά αφότου πρώτα τους έχετε δώσει έναν ελαφρύ κυματισμό.

Curled ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like