Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω να χαλαρώνετε με το πρωινό καφεδάκι ανά χείρας και να «οργανώνετε» το σαββατοκύριακό σας!

Αν κι ο καιρός κατά τόπους θα παίξει παιχνίδια, εμείς μπορούμε (μη σας πω πως επιβάλλεται!) να προσαρμοστούμε μεν σε αυτά, να είμαστε κομψές δε! Ας δούμε παρέα τις εναλλακτικές από τις οποίες θα επιλέξετε για κάθε σας εμφάνιση!

  Set #1: Επιλέξτε ένα cigarette παντελόνι με τα μπατζάκια ελάχιστα επάνω από τον αστράγαλο και συνδυάστε το με μία μαρινιέρα (μακρυμάνικη ή κοντομάνικη, δική σας επιλογή!) κι ένα σακάκι τύπου boyfriend.

Το φετινό fashion trend της άνοιξης είναι τα tennis shoes που εμπνέονται από το concept των διαχρονικών Stan Smith. Αν, λοιπόν, βρίσκεται ένα ζευγάρι στη παπουτσοθήκη σας… αναδείξτε το! Ολοκληρώστε με μία καμπαρντίνα (αν έχετε με επένδυση για να είναι πιο ζεστή, προτιμήστε την) κι ολοκληρώστε με μία τσάντα ώμου, ένα σετ μακριά σκουλαρίκια κι ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα διαπιστώσετε πως μόλις δημιουργήσατε ένα κομψότατο chic street look!

20 & 21 ΦΕΒ 2016 #1

Set #2: Παίξτε με τον all time classic χρωματικό συνδυασμό άσπρο & μαύρο δίνοντάς του μία ανοιξιάτικη διάθεση προσθέτοντας το καμηλό χρώμα. Επιλέξτε ένα μαύρο παντελόνι και φορέστε το με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο (ιδανικό, επίσης, θα ήταν ένα πουκάμισο – κορμάκι) κι ένα μαύρο γιλέκο. Οι καμηλό μπότες (αφήνω σε σας την επιλογή του τακουνιού!), μία ζώνη, μία τσάντα με κρόσσια (άλλο ένα δημοφιλές fashion trend) κι ένα μαντό φωτίζουν το σύνολο και το κάνουν ιδανικό για να το φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ. Ολοκληρώστε με σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα κι ένα statement δαχτυλίδι με την πέτρα σε λίγο πιο ουδέτερο χρώμα.

20 & 21 ΦΕΒ 2016 #2

Set #3: Το wrap dress είναι ένα επίσης διαχρονικό κομμάτι που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Για τη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε το συνδυάζοντάς το με ένα biker jacket (δίνει λίγο πιο ανάλαφρο τύπο στο look) κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες. Μία μεσαίου μεγέθους tote τσάντα αρκεί για τα προσωπικά σας είδη. Δώστε λάμψη στο look με ένα ear cuff στο ένα αυτί (στο άλλο προτιμήστε ένα απλό «καρφάκι»), ένα δαχτυλίδι με ζιργκόν (μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε σε πολύ προσιτές τιμές) κι ένα μενταγιόν στο λαιμό (εδώ προτίμησα το αρχικό μου!)!

20 & 21 ΦΕΒ 2016 #3

Όσο για τα μαλλιά σας, το ιδανικό χτένισμα που ταιριάζει με όλα τα παραπάνω looks είναι μία sleek αλογοουρά Κι εδώ σας βρήκα τον τρόπο για να την πετύχετε βήμα βήμα!

Sleek ponytail picture tutorial

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like