Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Μαΐου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Κατ’ αρχήν χρόνια πολλά σε όσες φίλες γιορτάζουν σήμερα και να χαίρεστε όσα αγαπημένα σας πρόσωπα γιορτάζουν! Κι επειδή όλο και κάτι θα κανονίσατε αυτό το σαββατοκύριακο (είτε για τη σημερινή μέρα είτε όχι) θα θέλετε να βγείτε και να εντυπωσιάσετε… λογικό! Ο καιρός, βέβαια εξακολουθεί να μας παίζει παιχνίδια με τις βροχές να εμφανίζονται σχεδόν στα καλά καθούμενα, αλλά αν θυμάμαι σωστά δε μας εμπόδισε και πολλές φορές αυτό, σωστά; Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας, λοιπόν!

Set #1: Το ότι ο καιρός κάνει νούμερα δε σημαίνει πως δε μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη jeans βερμούδα μας, ένα λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος χρειάζεται μόνο! Συνδυάστε τη με μία «μαρινιέρα» (μπλούζα με ναυτικές ρίγες) κι ένα oversized σακάκι με χρώμα. Αν τυχόν μας κάνει τη χάρη ο καιρός και δε βρέξει μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με ρίγα, ειδάλλως ιδανικές είναι κι οι μπαλαρίνες. Μία crossbody πάνινη τσάντα είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη κι ολοκληρώστε με ένα βραχιόλι με χάντρες κι ένα headband στο κεφάλι.

21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016 #1

   Set #2: Φορέστε μία μακριά φούστα με λαχούρια κι ένα tank top με χρώμα – αν τελικά μας διαψεύσει ο καιρός και βγάλει ζέστη και ήλιο, θα μου άρεσε αν το μπλουζάκι ήταν cropped! Το denim jacket είναι από τα «αθάνατα» κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, επομένως έχετέ το μαζί σας για παν ενδεχόμενο! Από παπούτσια επιλέξτε μπαλαρίνες σε χρώμα και κρατήστε μία τσάντα ώμου με αλυσίδα, υιοθετώντας το industrial trend της σαιζόν. Ένα layered κολιέ κι ένα statement δαχτυλίδι θα δώσουν λάμψη σε αυτό το boho chic look!

21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016 #2

  Set #3: Τέλος για όσες έχουν κανονίσει βραδινή έξοδο, επιλέξτε μία ολόσωμη φόρμα – αν έχετε με ρίγες, αυτόματα «τιμάτε» το trend! – και συνδυάστε το με lace up γόβες ή πέδιλα (η τελική σας επιλογή εξαρτάται, όπως αντιλαμβάνεστε από τον αστάθμητο παράγοντα «βροχή»!) κι ένα χρωματιστό σακάκι, αν η φόρμα σας είναι σε πιο basic χρώμα όπως εδώ – το κίτρινο φέτος «σαρώνει»! Συμπληρώστε με ένα μεταξωτό μαντίλι με χρώμα, μία clutch τσάντα, σκουλαρίκια – κρίκους κι ένα σετ δαχτυλίδι-βραχιόλι που ενώνονται με αλυσίδα.

21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας επιλέξτε έναν χαμηλό κότσο με μερικές τούφες να «ξεφεύγουν», κάνοντάς τον messy chic!

Low bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like