Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουνίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Σαββατοκύριακο έφτασε και λογικά κάνετε σχέδια για να διασκεδάσετε! Καλοκαιράκι μύρισε, παρά το γεγονός πως οι μετεωρολόγοι κάνουν εικασίες για άστατες συνθήκες  -αυτοί το λένε, όχι εγώ, να το ξεκαθαρίσουμε! Όπως και να έχει, όμως, εμείς ελπίζουμε να βγούνε λάθος και να περάσουμε ένα ηλιόλουστο (από κάθε άποψη!) σαββατοκύριακο – φυσικά πάλι με στυλ!

Set #1: Επιλέξτε ένα παντελόνι τύπου «σαλβάρι» και συνδυάστε το με ένα crop top με ρίγες – να σας θυμίσω πως η φετινή τάση θέλει τα crop μπλουζάκια με κάπως ψηλόμεσα παντελόνια/φούστες). Φορέστε το σύνολο με τα αγαπημένα σας πέδιλα (τα ψηλοτάκουνα θα δώσουν μία street chic νότα) και με μία τσάντα tote με τύπωμα. Από κοσμήματα επιλέξτε ένα δαχτυλίδι με φαρδιά πέτρα κι ένα ζευγάρι earcuffs.

4 & 5 ΙΟΥΝ 2016 #1

Set #2: Αν προτιμάτε ένα girlie look, επιλέξτε ένα midi φόρεμα όπως αυτό που σας βρήκα εδώ με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες – ιδανικές είναι αν είναι από καραβόπανο, όπως αυτές οι γλυκούλες εδώ! Μία φαρδιά tote τσάντα που να θυμίζει… παραλία είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη και δώστε λάμψη με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ κολιέ – αλυσίδα. Αν τώρα σας βρίσκω σε φάση… περιποίησης, δοκιμάστε μία pastel απόχρωση στα νυχάκια σας!

4 & 5 ΙΟΥΝ 2016 #2

Set #3: Αυτό το look είναι ιδανικό αν διαψευστούν οι «κακούργοι» οι μετεωρολόγοι που τρομοκρατούν με ψιχάλες! Έχοντας σα βάση μία απλή άσπρη φούστα (όλο και κάποια θα υπάρχει στη ντουλάπα σας!), φορέστε ένα χρωματιστό crop top και τις αγαπημένες σας πλατφόρμες! Μία μεγάλη clutch bag με τύπωμα για τα προσωπικά σας είδη θα σας καλύψει απόλυτα. Μη φοβηθείτε αν σας βγαίνει mix ‘n’ match όπως εδώ, το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το fashion μπλέξιμο! Τέλος, ολοκληρώστε με ένα σετ βραχιόλια, ένα ζευγάρι γεωμετρικά σκουλαρίκια κι ένα headband για τα μαλλιά.

4 & 5 ΙΟΥΝ 2016 #3

Τέλος, για τα μαλλιά σας θα σας καλύψει το beach waves. Μπορείτε να τα πετύχετε ακόμη κι αν κοιμηθείτε με τα μαλλιά νωπά και πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο, εγγυημένα σας το λέω!

Beach waves

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like