Τα looks του Σαββατοκύριακου: Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σκέφτεστε πώς θα περάσετε χαλαρωτικά το χρόνο σας αυτό το σαββατοκύριακο; Αν ναι, τότε όσο πίνετε το πρωινό σας καφεδάκι, ας δούμε παρέα τι μπορείτε να φορέσετε για τις εξόδους σας, καθώς ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά με λίγο πιο «χαμηλές» θερμοκρασίες. Πράγμα που σημαίνει πως ναι μεν θέλουμε τα ρούχα μας να δημιουργούν κομψά σύνολα, αλλά παράλληλα να είναι πρακτικά για τις θερμοκρασίες αυτές.

Σετ #1: Cozy και θηλυκό

Αυτό που μου αρέσει στα «χοντρά» πουλόβερ – παρ’ όλο που προσωπικά δε με βολεύουν τόσο – είναι η αίσθηση του… χουχουλιάσματος εν κινήσει που προσφέρουν! Επιλέξτε ένα τέτοιο και συνδυάστε το μ’ ένα στενό παντελόνι – αν έχει και χρώμα, όπως το λαδί εδώ, ακόμη καλύτερα! Αν το πουλόβερ δίνει ιδέα… μπλουζοφορέματος, τότε εννοείται πως προσθέτετε και μία φαρδιά ζώνη στη μέση σας. Ολοκληρώστε το look με τα ankle boots σας κι ένα μπουφάν τύπου parka. Μία φαρδιά τσάντα για τα προσωπικά σας είδη είναι ιδανική για το look ενώ μπορείτε να προσθέσετε ένα statement δαχτυλίδι κι ένα φαρδύ βραχιόλι από δέρμα, ειδικά αν έχετε κι εσείς την τάση να… μην αφήνετε τα μανίκια στους καρπούς σας!

7 & 8 ΝΟΕ 2015 #1

Σετ #2: Geek; Όχι, στυλάτη! Απλά Σελντονίζω!

Αν σας αρέσουν τα Tees με στάμπες με ήρωες κλπ, όπως αυτό εδώ με την ασπίδα του Captain America, κάντε το βάση για ένα ιδιαίτερο στυλ! Αν δεν έχετε κάτι τέτοιο, μπορείτε πολύ απλά να τυπώσετε σ’ένα απλό φανελάκι τη στάμπα της επιλογής σας – πράγμα που μου θύμισε να βάλω επιτέλους το arc reactor του Iron Man σε μερικά δικά μου! Συνδυάστε το με bootcut jeans (σημ.: jeans με ίσια γραμμή, αλλά φαρδιά μπατζάκια στους στραγάλους) και τα αγαπημένα σας αρβυλάκια. Από πάνω φορέστε μία ζακέτα – εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε απόλυτο sports look, αποφύγετε τον τύπο hoodie – κι ολοκληρώστε με ένα parka με κουκούλα. Πώς γίνεται το στυλ κομψό; Με μία μικρή προσθήκη ενός ζευγαριού stud σκουλαρίκια με χρώμα κι ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι, όπως αυτό το διπλό chain ring. Εκτός κι αν βρείτε κοσμήματα βασισμένα στον ήρωα της επιλογής σας! Εκεί σας παραδέχομαι! Εφ’ όσον το θέλετε, μπορείτε να φορέσετε κι ένα σκουφάκι!

7 & 8 ΝΟΕ 2015 #2

Σετ #3: Πουλόβερ αντί για φόρεμα

Λοιπόν, αυτά τα πουλόβερ – μπλουζοφορέματα… τα αγαπώ! Περισσότερο από τα απλά πουλόβερ! Συνδυάστε το με ένα κολάν και φυσικά μην ξεχάσετε τη φαρδιά ζώνη! Ψηλοτάκουνες μπότες, ένα μεσάτο jacket – για να «δείχνει» το μπλουζοφόρεμα και μία tote bag κι είστε έτοιμες! Από εκεί κι ύστερα προσθέτετε μόνο μικρές πινελιές, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ δαχτυλίδι.

7 & 8 ΝΟΕ 2015 #3

Τέλος, αφότου κάνετε το hairstyle της επιλογής σας, προσθέστε το αξεσουάρ της επιλογής σας, όπως στέκες, τσιμπιδάκια ή και headbands.

Hair accessories 1

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like