Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Απριλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Σαββατοκύριακο έφτασε και μάλιστα ανοιξιάτικο – Απρίλης γαρ! Όλο και κάτι θα κανονίσατε παρά τις… ασαφείς διαθέσεις του καιρού. Για όλα, όμως, υπάρχει λύση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το look μας για να εντυπωσιάσουμε! Τι μπορούμε, λοιπόν, να φορέσουμε;

Set #1: Επιλέξτε ένα chinos παντελόνι και συνδυάστε το με μία wrap μπλούζα – ιδανικό θα ήταν να έχει και κάποιο pattern, όπως η ριγέ που σας βρήκα εδώ. Από παπούτσια επιλέξτε ένα ζευγάρι lace-up μπαλαρίνες, ένα από τα πιο όμορφα trends της φετινής άνοιξης και για πανωφόρι αρκεί μία καμπαρντίνα – οι θερμοκρασίες θα είναι ανεβασμένες, οπότε θα σας καλύψει. Μία satchel bag που ανταποκρίνεται στα χρώματα των ρούχων σας είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη, ενώ για λίγη extra λάμψη επιλέξτε μακριά σκουλαρίκια με ημιπολύτιμους λίθους κι ένα set βραχιόλια με χρώμα. Tip: αν το επιτρέπουν τα μπατζάκια του παντελονιού σας… γυρίστε τα μία-δύο φορές για να δώσετε λίγη ανέμελη κι ανοιξιάτικη αύρα στο look!

9 & 10 ΑΠΡ 2016 #1

Set #2: Τα αγαπημένα σας skinny jeans (με σκισίματα ή όχι, your call!) με ένα καρό πουκάμισο είναι η απάντηση στο «θέλω ένα street chic look, αλλά πώς να το πετύχω ακριβώς;». Συνδυάστε το με μία μακριά αμάνικη ζακέτα (ό,τι πρέπει αντί για πανωφόρι) κι ένα ζευγάρι γόβες με μέτριο τακούνι. Μία τσάντα με κρόσσια για τα προσωπικά σας είδη κι είστε σχεδόν έτοιμες! Τέλος προσθέστε κι ένα headband στα μαλλιά σας, εφόσον το επιτρέπει το μήκος τους, φυσικά!

9 & 10 ΑΠΡ 2016 #2

  Set #3: Για τη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε ένα φόρεμα wrap με κοντό μανίκι (αν πάλι έχετε αμάνικο, δε μας πειράζει!) και συνδυάστε τα με lace-up γόβες – οι οποίες θα κάνουν θραύση φέτος, trust me! Φορέστε την αγαπημένη σας καμπαρντίνα και μία τσάντα tote. Από κoσμήματα προτιμήστε ένα statement δαχτυλίδι κι ένα ζευγάρι drop σκουλαρίκια.

9 & 10 ΑΠΡ 2016 #3

Τέλος για τα μαλλιά σας, επιλέξτε τους απαλούς (beach wavy) κυματισμούς, οι οποίοι και φέτος θα γίνουν οι αγαπημένοι μας! Ιδανικό και για όσες επιλέξετε να φορέσετε ένα headband, όπως πρότεινα στο δεύτερο set! ;)

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like