Τα looks του Σαββατοκύριακου: 24 & 25 Οκτωβρίου

Κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Το μάτιασα προχθές μου φαίνεται κι ο καιρός μας έχει… μουλιάσει! Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως το σαββατοκύριακο θα το περάσουμε εσώκλειστες με το εργόχειρο – αν, βέβαια, πιάνουν τα χέρια σας και σας ικανοποιεί… χαλάλι σας! Anyway, επειδή όλο και κάπου θα κυκλοφορήσετε αύριο και μεθαύριο, επομένως ας προετοιμαστούμε καταλλήλως. Φυσικά, λόγω των καιρικών συνθηκών, σας έχω σετάκια – χαμαιλέοντες, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί σύνολα ιδανικά για όλη τη μέρα, ό,τι κι αν κάνετε, αλλά σας έχω κι ένα πιο elegant αν «τολμήσετε» να βάλετε και φόρεμα!

Σετ #1: Tank tops… for all seasons!

Τα αγαπημένα σας jeans μαζί με ένα απλό φανελάκι ή tank top μπορούν να γίνουν η βάση για ένα πολύ στυλάτο ντύσιμο, προσθέτοντας τις κατάλληλες πινελιές. Συνδυάστε το με μία ζακέτα ή μπολερό και τις μπότες ιππασίας σας κι έχετε δημιουργήσει ένα outfit κατάλληλο για όποια στιγμή της μέρας επιθυμείτε. Η καπαρντίνα σας θα σας προστατέψει από το κρύο και τη βροχή, ενώ ένα εντυπωσιακό κολιέ κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ημιπολύτιμους λίθους θα το αναδείξουν ακόμη περισσότερο!

24 & 25 OKT _1

  Σετ #2: Βελούδινη κομψότητα

Να σας θυμίσω πως φέτος το βελούδο είναι από τα χειμωνιάτικα must have για τη ντουλάπα σας; Να σας το θυμίσω! Μπορείτε, λοιπόν, να βρείτε ωραιότατα slim παντελόνια από βελούδο σε πολύ καλές τιμές, να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και να το συνδυάσετε μ’ ένα κομψό πλεκτό, που σίγουρα θα έχετε «κάβα»! Φορέστε το σύνολο με τις μποτούλες – ή και τα ankle boots σας, η επιλογή δική σας! – και μ’ένα παλτό σε ουδέτερο χρώμα, αν αποφασίσετε να παίξετε με τις αποχρώσεις που σας παρουσιάζω παρακάτω. Το στυλ μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κάποιο μοτίφ και δαχτυλίδια, ενώ ένα σκουφάκι θα δώσει άλλον αέρα στο όλο look! Είστε έτοιμες!

24 & 25 OKT _2

  Σετ #3: (Όχι 50) αποχρώσεις του γκρι

Όχι, δε θα μιλήσω για τη «σούπα» της E.L. James – θα γίνω ΠΟΛΥ κακιά και δεν κάνει! :P

Εσείς, όμως, μπορείτε να παίξετε με το γκρι εάν αποφασίσετε να φορέσετε φόρεμα για την έξοδό σας. Ένα jersey αμάνικο φόρεμα σε συνδυασμό με μία ζακέτα ή ένα μπολερό σε μωβ χρώμα, όπως εδώ – και το ροζ του σάπιου μήλου θα μου άρεσε ως εναλλακτική – κι ένα ζευγάρι κομψές ψηλοτάκουνες μπότες δημιουργούν ένα look θηλυκότατο και άκρως φθινοπωρινό. Αν, μάλιστα, έχετε καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σας ή αν ακόμη κι η μαμά σας μπορεί να σας δώσει το γκρι πλεκτό παλτό της – σίγουρα θα υπάρχει ένα τέτοιο στην οικογένεια, ειδικά ένα με το «ψαροκόκκαλο»! – να το… κατάσχετε πάραυτα! Μία clutch τσάντα που «παίζει» με το γκρι κι ένα σετ κομψά κοσμήματα ολοκληρώνουν το look κι απλά… θα εντυπωσιάσετε!

24 & 25 OKT _3

Τα παραπάνω looks ταιριάζουν με το επιμελώς ατημέλητο hairstyle…

Messy hairstyle

… ενώ η απλότητα στο μακιγιάζ θα είναι η (άλλη) μισή σας αρχοντιά!

Neutral makeup

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like