Τα looks του σαββατοκύριακου: 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου

Weekend look - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Να ‘μαι πάλι εδώ μαζί σας, ελπίζοντας να με βάλετε στη διαδικτυακή συντροφιά σας όσο πίνετε τον πρωινό σας καφέ! Οι συνθήκες του σαββατοκύριακου σε γενικές γραμμές όσον αφορά τον καιρό προβλέπονται με συννεφιά (κατά τόπους αραιή, αλλού πιο έντονη), αλλά και με τις θερμοκρασίες αισθητά «πεσμένες». Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζω sets για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες τις μέρας!

Set #1: Sports ‘n’ chic γίνεται; Γίνεται!

Με βάση τα boyfriend jeans σας, δημιουργήστε ένα look sport και ταυτόχρονα προσεγμένο και stylish. Φορέστε ένα απλό αμάνικο φανελάκι κι από πάνω ένα πουλόβερ με ριχτούς ώμους – εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε μία απλή ζακέτα. Συνδυάστε το outfit με τα αγαπημένα σας αρβυλάκια και μία hobo bag. Για να είστε ζεστές όσο κυκλοφορείτε θα μου άρεσε ένα parka μπουφάν, ενώ από αξεσουάρ συνδυάστε ένα μακρύ κολιέ – ή ακόμη και σετ με 2-3 από αυτά. Κούκλες!

31 ΟΚΤ & 1 ΝΟΕ #1

Set #2: Με άρωμα… κολλεγίου!

Οι καρό φούστες μπορεί να θυμίζουν κομμάτι… στολή κολλεγίου, αλλά είναι απίστευτα βολικές κι εύκολες να τις συνδυάσεις. Αν λοιπόν, έχετε μία τέτοια στη ντουλάπα σας, είτε κοντή είτε μακριά, ώρα να της δώσετε τη… δημοσιότητα που της αξίζει! Συνδυάστε τη μ’ ένα πλεκτό – κατά προτίμηση όχι πολύ χοντρό – κι αν έχει και κανένα «κόλπο» στο λαιμό, όπως αυτή εδώ με το ντραπέ ντεκολτέ, even better! Αλλιώς μπορείτε να προτιμήσετε μία ζιβάγκο μπλούζα, η οποία θα σας επιτρέψει να φορέσετε και κάποιο κολιέ, αν θέλετε. Οι μπότες ιππασίας σας κι ένα jacket μέχρι τη μέση ολοκληρώνουν ιδανικά το στυλ. Αν τελικά ο λαιμός σας μένει γυμνός λόγω της μπλούζας, επιλέξτε ένα φουλάρι  κι ολοκληρώστε με ένα statement δαχτυλίδι.

31 ΟΚΤ & 1 ΝΟΕ #2

     Set #3: Suit pants για κάθε ώρα της μέρας; Why not?

Όλο και κάπου θα έχετε… καταχωνιασμένο ένα τέτοιο παντελόνι! Είτε λοιπόν είναι στενό στους αστραγάλους είτε σε ίσια γραμμή, αξιοποιήστε το και συνδυάστε το με μία μπλούζα με κάποια ιδιαιτερότητα στο ντεκολτέ, όπως εδώ. Ολοκληρώστε το outfit με τα ankle booties σας – κι αν δεν έχετε, ένα ζευγάρι γόβες/γοβάκια είναι εξίσου ιδανικό – , το αγαπημένο σας παλτό (παίξτε με τα χρώματα, μην τα φοβάστε!) και μία clutch τσάντα μετρίου μεγέθους. Φορέστε ένα φουλάρι με pattern για να κρατήσετε ζεστό το λαιμό σας κι ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια. Είστε έτοιμες!

31 ΟΚΤ & 1 ΝΟΕ #3

Τέλος αν το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας, δοκιμάστε πλεξούδες που να δημιουργούν την αίσθηση στεφανιού.

Braid crown

Ειδάλλως αν έχετε πιο κοντά μαλλιά θα μου άρεσε αν τελειώνοντας το χτένισμα (είτε ίσια είτε ατημέλητα) να τονίζατε τη φράντζα, όπως κάνει παρακάτω η Kaley Cuoco aka Penny του «The Big Bang Theory» – η οποία, παρεμπιπτόντως, μου ασκεί μία κάποια επιρροή για να πειράξω και τα δικά μου μαλλιά! Ας ελπίσουμε θα μου περάσει, αλλιώς ποιος ακούει την κομμώτριά μου (αν το διαβάζεις, σ’αγαπώ!)!

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like