Τα Success Stories του Φ.Βαλλάτου & του Δημήτρη Αναγνώστου @ Everyday Girls

Δύο αγόρια που έχουν ήδη γράψει την ιστορία τους στην Αθήνα, μιλούν στα κορίτσια του MTV αναλύοντας τις δικές τους προσωπικές success stories.

edg1Για πρώτη φορά μέσα από το brand new industrial γραφείο του popaganda.gr, ο Φώτης Βαλλάτος μιλάει στη Μυρτώ Κάζη για νέα ξεκινήματα, μουσικές, βόλτες και αποκαλύπτει τον μεγάλο του έρωτα. Την Αθήνα;) Εξηγεί το πώς μια νέα ομάδα δημιούργησε αυτό το καινούργιο ειδησεογραφικό portal που έχει γίνει το talk of the town. Γιατί ο ίδιος επιμένει να μένει εδώ και πώς μετακινείται χωρίς αυτοκίνητο στην Αθήνα; Η απάντηση είναι απλή. Σπάνια φεύγει από το κέντρο. Εκεί μένει, εκεί εργάζεται, εκεί βγαίνει! Τέλος, αναλύει το νέο παράλληλό του project που τρέχει στο instagram και παρουσιάζει Αθηναίους και Αθηναίες υπό τον τίτλο “Weird Athens“. Δηλώνει ερωτευμένος με την πόλη και αν γινόταν δήμαρχος δεν θα άλλαζε τίποτα από την Αθήνα, παρά μόνο τη συμπεριφορά των Αθηναίων!

edg2O Δημήτρης Αναγνώστου του Groopio.com μας εξηγεί πώς μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα! Πώς δημιούργησε με 2 φίλους του την πρώτη πλατφόρμα εναλλακτικής χρηματοδότησης στην Ελλάδα και υπόσχεται να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα! Όπως λέει στη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, μέσω του Groopio μπορεί ο καθένας να μπει, να παρουσιάσει το δικό του όνειρο, να πει για παράδειγμα ότι θέλει να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο και να ζητήσει τη βοήθεια και τη χρηματοδότηση από όσους πιστεύουν σε αυτό. Ο Δημήτρης λέει πως το όνομα groopio προέρχεται από το ρήμα “ποιώ group” και βέβαια ο ίδιος, μέσα σε μια εποχή που προωθεί την ατομικότητα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των “ομάδων”!

Μια απίστευτα αισιόδοξη εκπομπή, αυτή τη Δευτέρα στις 20.30!!

MTV EVERYDAY GIRLS

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 20:30 @MTVGREECE

 Σάββατο στις 16:30 (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

You may also like