Τι μας συμβουλεύουν οι ειδικοί για τις άκρες των μαλλιών μας;

Πόσο άτονα είναι τα μαλλιά σας ή οι άκρες τους; Είναι θαμπά ή ξηρά; Συνήθως τα κοντά μαλλιά δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τις άκρες αλλά τα μακριά αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα είτε γιατί τα κάνουμε συχνά με το σεσουάρ για να τα ισώσουμε είτε γιατί δεν χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για θρέψη έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο σπάνε ή απλά δυσκολευόμαστε αρκετά να τα ξεμπλέξουμε όταν τα χτενίζουμε…

Τι μας συμβουλεύουν οι ειδικοί;

Ποια είναι τα σωστά προϊόντα ώστε να μην αφυδατώνονται από το καθημερινό λούσιμο; Mην μου πείτε μόνο να μην τα πλένουμε γιατί η ρύπανση της πόλης είναι χειρότερη να μένει στο κεφάλι μας εφόσον κινούμαστε συνέχεια σε εξωτερικούς χώρους.

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει πως όταν πάω κομμωτήριο τα μαλλιά μου διατηρούνται περισσότερες μέρες χτενισμένα… στην αρχή νόμιζα πως ήταν το καλό «ψήσιμο» του κομμωτηρίου αλλά μετά συνειδητοποίησα πως πρέπει να είναι τα προϊόντα αφού ρωτούσα  συνέχεια τους κομμωτές μου τι φταίει.Οι Ανδρέας και Μάνος Σπαθαριώτης ή κοινώς TONIC μας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να είναι υγιή..

  1. Το SARYNA KEY PURE AFRICAN SHEA BUTTER έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία, αποκατάσταση και επισκευή ξηρών, κατεστραμμένων μαλλιών. Αν τα βάφετε τα μαλλιά σας χρόνια και αισθάνεστε  πως έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα τότε είναι το ιδανικό. Η φυσική κερατίνη αυτής της θεραπείας θα βοηθήσει στη δημιουργία μαλακών, λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα θα δημιουργούν τις πρωτεΐνες που χρειάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.
  2. Το SARYNA KEY DAMAGE REPAIR LIGHT OILείναι παρασκευασμένο για λεπτά προς κανονικά & εύθραυστα μαλλιά με she abutter. Η φυσική πηγή πρωτεϊνών κερατίνης και αμινοξέων, βοηθά στην αποκατάσταση και αναζωογόνηση των μαλλιών ενισχύοντας τον όγκο και τη λάμψη τους.Εφαρμόστε σε στεγνωμένα  μαλλιά πριν από το styling για προστασία ή σε στεγνά μαλλιά για λείο αποτέλεσμα και φυσική λάμψη.
  3. Το REUZEL FIBER REDPOMAD EPIGLET WATER Η κόκκινη πομάδα της Reuzel είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι ιδανική πομάδα για όσους έχουν κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Σας προσφέρει κανονικό (Medium) κράτημα και δυνατή λάμψη που διαρκεί. Παρασκευάζεται με βάση το νερό και αφαιρείται με ένα απλό λούσιμο. Δεν αφήνει υπολείμματα στα μαλλιά και δεν απαιτείται ειδικό σαμπουάν για την απομάκρυνση του. Τη πομάδα τη χρησιμοποιούμε με στεγνά χέρια και την απλώνουμε σε στεγνά μαλλιά.

Όποιο τύπο  μαλλιών και αν έχετε, με τις παραπάνω θεραπείες θα αποκτήσετε φυσική λάμψη και ξεκούραση στα μαλλιά σας.

You may also like