Τι φοράμε αύριο; Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ελπίζω η κατανυκτική φύση της Μεγάλης Εβδομάδας να μη σας επηρεάζει στη ψυχολογία! Αν και Μεγάλη Πέμπτη αύριο, όλο και κάποιες υποχρεώσεις θα μένουν πριν ή αφότου βάψουμε τα αυγά. Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και το κατάλληλο (και φυσικά στιλάτο) outfit!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14°C και 23°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία τούλινη maxi φούστα σε pastel απόχρωση, όπως αυτή της λεβάντας που “εντόπισα” από τη συλλογή της Needle & Thread μπορεί να γίνει ο ιδανικός καμβάς για μία ανοιξιάτικη romantic εμφάνιση. Συνδυάζεται υπέροχα με μία μπλούζα (ή πουκάμισο) με δαντελένιες λεπτομέρειες κι ένα ζευγάρι lace up μπαλαρίνες είτε σε nude είτε σε (επίσης) pastel απόχρωση. Για πανωφόρι μπορούμε να επιλέξουμε ένα bomber jacket σε γήινη απόχρωση, ενώ μία μικρή τσάντα χειρός όπως η laser cut που προτείνει η Alaïa είναι (τουλάχιστον) γλυκύτατη! Η επιλογή rose gold κοσμημάτων όπως σκουλαρίκια και δαχτυλίδι δίνει μία θηλυκή λάμψη στο look και φυσικά δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου για να προστατεύσουμε τα ματάκια μας από τον ήλιο!

                Για την Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να είναι ελάχιστα πιο χαμηλή (βορράς, γαρ!) κι αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11°C και 21°C Παράλληλα θα πνέουν νοτιαδάκια εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Σας έχω πει πως λατρεύω τα shirt dresses; Αν τυχόν δεν το εμπεδώσατε… να σας το ξαναπώ! Ειδικά το συγκεκριμένο από τη συλλογή του Jacquemus… μι λάικ! Ταιριάζει άψογα μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle booties σε ταμπά απόχρωση κι ένα bomber jacket με κέντημα. Κι εδώ μία clutch τσάντα είναι η πιο κομψή επιλογή για τα προσωπικά μας είδη, ενώ θα μου άρεσε η προσθήκη κοσμημάτων με βάση το πράσινο χρώμα. Φυσικά κι εμείς δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου!

Όσο για το hairstyling θα μου άρεσε η επιλογή ενός half bun, που μπορεί να γίνει σε μακριά μαλλιά αλλά και σε λίγο πιο κοντά.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like