Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Ιουνίου

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα, κορίτσια του The K-Magazine! Με τον καιρό να παίζει διάφορα παιχνίδια είναι και στιγμές που αμφιβάλλεις αν μπήκαμε όντως στο καλοκαίρι! Από αύριο, όμως, το σκηνικό ξεκινά να αλλάζει προς το καλύτερο (yayyy!), επομένως ας δούμε τι μπορούμε να φορέσουμε αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με λίγα μόνο σύννεφα να εμφανίζονται κατά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πρωί θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί εντάσεως 2 μποφόρ, οι οποίοι αργότερα θα είναι βορειοδυτικοί ιδίας εντάσεως για να καταλήξουμε σε άπνοια στο τέλος της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Δοκιμάστε ένα look που να θυμίζει νησί και ξεγνοιασιά, ακόμη κι αν είστε στην πρωτεύουσα. Τα φορέματα με δαντέλα είναι το φετινό summer trend και θα μου άρεσε να το «τιμήσετε», ειδικά αν έχει και λίγο μπλε! Επιλέξτε σανδάλια με πέρλες ή πετρούλες και παίξτε με τα αξεσουάρ – ιδανικές επιλογές ένα μεγάλο δαχτυλίδι με χρώμα και κρίκους στα αυτιά. Τέλος, αν σας αρέσει να έχετε ιδιαίτερα σχέδια στο μανικιούρ σας, τολμήστε κάτι σε αποχρώσεις του μπλε (σημ.: Σοφάκι, για σένα χτυπούν οι «καμπάνες»!).

Athens 11-6-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη συμπρωτεύουσα τόσο για τη θερμοκρασία (περίπου 22 με 30 βαθμούς Κελσίου), αραιή συννεφιά κατά το μεσημεράκι και άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, οι οποίοι κατά το βραδάκι θα είναι νότιοι ίδιας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Συμπολίτισσες, σε σας θα μου άρεσε να παίξετε με το μήκος του φορέματος. Επιλέξτε ένα maxi φόρεμα με σχέδιο (το floral έχει και φέτος την τιμητική του) και συνδυάστε το με πλατφόρμες. Ολοκληρώστε με ένα εντυπωσιακό statement κολιέ, ένα χρωματιστό βραχιόλι και μακριά σκουλαρίκια. Για μανικιούρ επιλέξτε μία απαλή ροζ απόχρωση, καθώς ήδη το προαναφερθέν σύνολο θα αρκεί για να τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού – αλλά αν τώρα «ψήνεστε» κι εσείς για σχεδιάκι στα νύχια σας, ποια είμαι εγώ να σας εμποδίσω;

Thessaloniki 11-6-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών; www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like