Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Φτάνουμε στα μισά του Δεκέμβρη και πλέον αντιλαμβανόμαστε πως πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα. Όχι μόνο επειδή όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις εορταστικούς στολισμούς, αλλά μας το λέει… κι ο υδράργυρος! Επαναλαμβάνω, όμως, πως επειδή έπεσαν οι θερμοκρασίες δε σημαίνει πως δε μπορούμε να δημιουργήσουμε ζεστά αλλά κομψά outfits! Οπότε… τι φοράμε (και) αύριο;

               Ας τα πάρουμε ένα ένα…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα σημειωθούν σε όλην την επικράτεια, ενώ στα ανατολικά και νότια αναμένονται σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Στα δε βόρεια της χώρας δεν αποκλείονται και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8°C και 14°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά νότιοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

               Τι προτείνουμε;

               Πρώτα πρώτα ας κακομάθουμε τον εαυτό μας λιγάκι με ένα μεθυστικό από αρώματα αφρόλουτρο! Πώς; Με τα νέα gifts sets του Korres (18 στον αριθμό φέτος, παρακαλώ, κι όλα εξίσου μοναδικά!) και πιο συγκεκριμένα με το σετ αφρόλουτρου και body lotion Neroli Iris. Το νερόλι σε συνδυασμό με την εξωτική ίριδα προσφέρουν στο σώμα ενυδάτωση κι απαλότητα για να μοιράσουμε μία ρομαντική αύρα στο πέρασμά μας! Μπορεί να πρόκειται για gift set, αλλά διακιούμαστε πού και πού να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, σωστά;

              

Korres Neroli Iris Collection

               Αφότου στεγνώσουμε καλά (μην την αρπάξουμε κιόλας!) κι έχουμε “κλειδώσει” στο κορμί μας την ενυδάτωση της body lotion, πάμε στη ντουλάπα μας! Ένα κοτλέ παντελόνι θα μας κρατήσει ζεστές αλλά και θα προσδώσει ένα cozy cute effect στην εμφάνισή μας, ειδικά αν έρχεται από τη συλλογή του Marks & Spencer και συνδυάζεται με ένα εξίσου “χουχουλιάρικο” κασμιρένιο πουλόβερ σε μία πιο ανοιχτή απόχρωση – επειδή χειμώνιασε δε θα τα “βάψουμε” και σκούρα!

              

               Καθώς μπορεί να βρέξει ανά πάσα στιγμή, θέλουμε το παπούτσι μας να είναι σταθερό και (ιδανικά) να έχει ειδική σόλα για να αποφύγουμε να γλιστρήσουμε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε μπορούν οι μπότες μας να είναι και trendy, όπως οι σουέντ Marco Tozzi που θα βρούμε στα καταστήματα του Tsakiris Mallas!

Tsakiris Mallas

            

               Εξακολουθούμε να βάζουμε χρώμα στη χειμερινή μας εμφάνιση, αυτή τη φορά με τη βοήθεια των κοσμημάτων TOUS! Φυσικά δεν παραλείπουμε και το ρολόι με τη “μασκότ” του brand που δεν είναι άλλη από το αρκουδάκι!

              

               Γεμίζουμε με τα απαραίτητα για την ημέρα μας το backpack Roccobarroco που θα βρούμε επίσης στα καταστήματα Tsakiris Mallas.

Tsakiris Mallas

           

               Aν είστε από τις τυχερές που “πιάνουν” τα χέρια σας σε ό,τι αφορά το hairstyling, δημιουργήστε απαλλούς κυματισμούς στα μαλλιά σας και στη συνέχεια, πιάνοντας πλαϊνά τμήματα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών, δημιουργήστε ένα “στεφάνι” – χρειάζεστε μόνο λεπτά τσιμπιδάκια για να το στερεώσετε!

             

               Και βέβαια, βγαίνουμε από το σπίτι προστατευμένες με το ζεστό padded παλτό που θα κλέψει την καρδιά μας από τα Marks & Spencer!

              

Marks & Spencer

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.                Hairstyle photo credits: Short And Curly Haircuts

You may also like