Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Μαΐου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή διάθεση, παρά τα όσα γίνονται γύρω μας… Οι δουλειές κι οι υποχρεώσεις μας δε σταματούν, και λογικά θα θέλουμε και μέσα στη μέρα να βγούμε μία βόλτα για να φτιάξει η διάθεσή μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα outfits, μια που, αν και κοντά στα μέσα του Μάη, ο καιρός μόνο Μάη δε θυμίζει κατά διαστήματα… Πφφφ!!! Anyways…!

Για την Αθήνα:

Νεφελώδης προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τον ήλιο να βγαίνει κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 18 και 27 βαθμών Κελσίου περίπου κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε μία μακριά φούστα με ρίγες κι από επάνω ένα μπλουζάκι με έντονο χρώμα – το κόκκινο είναι από τα «δυνατά» trends της εποχής. Συνδυάστε το με ένα ζακετάκι bolero και τα αγαπημένα σας λευκά sneakers – είπαμε, φέτος θα τους δώσετε ιδιαίτερη τιμή! Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα bucket επίσης σε έντονο χρώμα και δώστε λάμψη στο look με σκουλαρίκια statement και τσιμπιδάκια στα μαλλιά.

Athens 12-5-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 26 βαθμών Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Έχοντας φορέσει ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος μπορείτε άνετα να φορέσετε μία βερμούδα με τα μπατζάκια λίγο πάνω από το γόνατο. Συνδυάστε τη με μία μπλούζα off-shoulder (άλλο ένα αγαπημένο trend της φετινής σαιζόν). Κάπου εδώ ομολογώ πως εύχομαι οι προβλέψεις των μετεωρολόγων να πέσουν έξω και να είναι χαρά Θεού, έτσι θα μπορείτε να επιλέξετε και μία crop μπλούζα, που είναι άκρως ανοιξιάτικη! Ένα κοντό (περίπου λίγο πάνω από τους γοφούς) καμπαρντινάκι κι ένα ζευγάρι nude μπαλαρίνες θα δώσουν μία casual και ταυτόχρονα άκρως κοριτσίστικη αύρα στο look. Συμπληρώστε με σκουλαρίκια τύπου chandelier, μια τσάντα tote και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά.

Thessaloniki 12-5-2016

Γιατί «φαγώθηκα» και στα δύο outfits με τα τσιμπιδάκια; Γιατί αλλιώς πώς θα μαζέψετε πίσω τη φράντζα ή τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας; Το αν θα ισιώσετε ή αν θα κάνετε κυματισμούς στα μαλλιά σας το αφήνω σα δική σας επιλογή, αλλά το να τραβήξετε πίσω τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών σας θα δώσει μία ανοιξιάτικη αίσθηση στις εμφανίσεις σας!

55918ba5bd7d4af1eb5fa44152ac824e

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like