Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Στα μέσα του Νοέμβρη είμαστε σχεδόν, αλλά ο καιρός είναι τόσο όμορφος που μόνο Νοέμβρη δε θυμίζει! Ας δούμε με λεπτομέρειες τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουμε και τι θα φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς περίπου κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Δημιουργήστε ένα ‘60s look επιλέγοντας μία φούστα με καρό pattern και μήκος μέχρι το γόνατο. Καθώς θα υπάρχει πολυχρωμία ήδη στη φούστα, συνδυάζετε ιδανικά μ’ ένα πουλοβεράκι σε ουδέτερο χρώμα. Ολοκληρώστε το outfit μ’ ένα ζευγάρι γοβάκια (όχι πολύ ψηλό τακούνι, προσοχή!) κι ένα μαντό ή τζάκετ μέχρι τη μέση σας. Όσο για κοσμήματα, θα ταίριαζε πολύ ένα κολιέ τύπου μενταγιόν κι ένα σετ σκουλαρίκια «κρικάκια» (το μέγεθος το επιλέγετε ανάλογα με το λαιμό της μπλούζας). Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα που να έχει κι αυτή ιδιαίτερα patterns.

Athens 12-11-2015

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί ανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς – νότιους ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα γκρι φόρεμα (κοντομάνικο ή και αμάνικο) και συνδυάστε το με μία ζακέτα με χρώμα, όπως σας δείχνω εδώ που «παίζω» με το μπλε. Φορέστε τις ψηλές σας μπότες (αν έχουν και λεπτομέρειες, όπως πχ ένα τμήμα suede ακόμα καλύτερα!) κι από πάνω το αγαπημένο σας μακρύ παλτό. Μια tote τσάντα που να ταιριάζει στο χρώμα της ζακέτας είναι ιδανική, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε κρεμαστά σκουλαρίκια τύπου «δάκρυα» κι ένα σετ βραχιόλια.

Thessaloniki 12-11-2015

Τέλος θα μου άρεσε το hair styling σας να είναι είτε ένας κομψός κότσος…

Bun

… είτε μία όμορφη αλογοουρά!

Ponytail 3

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like