Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 13 Αυγούστου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα σε όλα τα κορίτσια του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Ελπίζω ακόμη κι αν δεν πήγατε ακόμα διακοπές να κάνετε τις βουτιές σας στις κοντινές παραλίες και κυρίως να περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι. Αν λοιπόν κάποιες από εσάς είστε ακόμη στα αστικά κέντρα, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε και τι θα διαλέξουμε από τη ντουλάπα μας για να φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

                Αν και με αραιή συννεφιά στον ουρανό της Αθήνας, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, κυμαινόμενη από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα το πρωί θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, ενώ η κατεύθυνσή τους θα αλλάξει μέσα στη μέρα (νοτιοδυτικοί) ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Θα μου άρεσε αύριο να παίξετε με το μεταλλικό στοιχείο. Τι εννοώ; Επιλέξτε μία μακριά φούστα η οποία έχει μεταλλικές ίνες στην ύφανσή της. Συνδυάστε με ένα top – κατά προτίμηση με μία ιδέα δαντέλας, που έχει και την τιμητική της φέτος το καλοκαίρι – και για τα πόδια ένα ζευγάρι σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση. Τέλος επιλέξτε ένα statement κολιέ για το λαιμό κι ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια («καρφάκια»).

Athens 13-8-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Καθαρή θα είναι η ατμόσφαιρα στη συμπρωτεύουσα, χωρίς σύννεφα, και με τη θερμοκρασία να είναι κι εδώ υψηλή. Αναμένεται να κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, με βορειοανατολικούς ανέμους εντάσεως περίπου 2 μποφόρ να πνέουν, οι οποίοι, όπως και στην Αθήνα, αναμένεται να αλλάξουν κατεύθυνση και να γίνουν νοτιοδυτικοί ιδίας εντάσεως. Το βράδυ αναμένονται σύννεφα, πιθανούς «αγγελιοφόρους» βροχής.

                Τι προτείνουμε;

                Πριν τα σύννεφα και τη βροχή – η οποία αναμένεται πιο αργά το βράδυ – δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε άκρως στυλάτες, καρντασίνες μου! Τολμήστε και φορέστε ένα άκρως καλοκαιρινό playsuit με pattern (το σύνολο που σας παρουσιάζω είναι σε πιο nude αποχρώσεις, αλλά με μία βόλτα στην αγορά θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!) και συνδυάστε το με lace up stilettos. Επιλέξτε μία tote τσάντα για τα προσωπικά σας αντικείμενα κι ολοκληρώστε το look με ένα μενταγιόν κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια. Αν μάλιστα επιλέξτε αποχρώσεις όπως αυτή που σας δείχνω εδώ, βάλτε και λίγο χρώμα είτε με την τσάντα είτε με τα κοσμήματα!

Thessaloniki 13-8-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like