Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Ιουνίου

Αχ… καλοκαιράκι! Βόλτες στον ήλιο και στην παραλία, δροσερός καφές, γλυκά φρούτα… Τι κι αν πού και πού μας τα χαλάει με κάτι “απρόσκλητες” συννεφιές, θα περάσουν κι αυτές – να δείτε που μόλις τελειώσει εδώ το φεστιβάλ βιβλίου θα φύγουν και τα σύννεφα μέχρι τον Οκτώβριο! Οπότε, πριν πάμε στη ντουλάπα μας…

… τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αν και γενικά αναμένεται αίθριος καιρός, αναμένονται και παροδικές νεφώσεις, οι οποίες πιθανώς να εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές στα βόρεια της χώρας. Η ζέστη φυσικά επιμένει καθώς η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23°C έως 33°C κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το floral είναι ένα pattern απόλυτα συνυφασμένο με το καλοκαίρι και τα maxi floral φορέματα… το “φωνάζουν”! Ειδικά όταν είναι cold-shoulder με spaghetti straps!

 

Alice + Olivia cold-shoulder maxi dress

Τα σανδάλια με ένα μεσαίου ύψους τακούνι είναι ζευγάρι παπουτσιών που μπορούν να εξυπηρετήσουν όταν θέλουμε να “ανεβάσουμε” τον ποδόγυρο ενός maxi φορέματος ώστε να μη σέρνεται. Η τάση φέτος θέλει το τακούνι block και είναι μία καλή επιλογή για τις φίλες που δε θέλουν λεπτά τακούνια στα παπούτσια τους αλλά και δεν αισθάνονται άνετα με τις πλατφόρμες.

 

Stuart Weitzman sandals

Καθώς το floral τύπωμα είναι εντυπωσιακό από μόνο του, προτιμούμε η τσάντα να είναι μεν σε ένα έντονο χρώμα, αλλά όχι “φορτωμένη” με διακόσμηση. Οπότε μία bucket τσάντα είναι trendy και chic την ίδια στιγμή.

 

Chloé bucket bag

Για τη λαμπερή πινελιά που χρειάζεται το look μας, το My Milky Way είναι κοντά μας με τις διακριτικές και συνάμα κομψές δημιουργίες του! Ένα κοντό κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρικάκια κι ένα σετ τρίβερων δαχτυλιδιών είναι αυτά που χρειαζόμαστε!

 

My Milky Way jewelry

Α, και βεβαίως δε βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να σιγουρευτούμε πως έχουμε στην τσάντα μας τα γυαλιά ηλίου μας – άλλωστε τα μάτια μας είναι πολύτιμα και πρέπει ειδικά το καλοκαίρι να τα προσέχουμε ακόμη περισσότερο! Εσείς είδατε τις νέες συλλογές των brands της Luxottica;

 

Gigi Hadid x Vogue round sunglasses

Τέλος, για τα μαλλιά μας δοκιμάζουμε απαλές μπούκλες πιασμένες σε διπλή αλογοουρά, η οποία “ξεγελάει” το μάτι και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ακόμη πιο πλούσια και μακριά!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like