Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Αύριο ξημερώνει η Μέρα των Ερωτευμένων, όμως (λυπάμαι που σας το χαλάω, δεν το θέλω!), ο καιρός δε φαίνεται να ευνοεί τα πιτσουνάκια. Βέβαια, δεν τα ευνοεί για ρομαντικό πικνίκ στο πάρκο, αλλά εναλλακτικές υπάρχουν! Η αυριανή μας πρόταση, λοιπόν, είναι κατάλληλη όχι μόνο για την εργασία μας, αλλά μπορεί να μας καλύψει όλη τη μέρα, αν αποφασίσουμε το ρομαντικό date μας να είναι ένα γεύμα μετά τη δουλειά ώστε μετά να απολαύσουμε την υπόλοιπη μέρα με το ταίρι μας σπίτι; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Πρόσκαιρες νεφώσεις θα δούμε και αύριο στην επικράτεια της χώρας, οι οποίες στα ανατολικά, τα νότια και τα νησιωτικά νότια θα εξελιχθούν σε βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται κι αύριο χαμηλή (κατά μέσο όρο μεταξύ 2°C και 9°C), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως 6 έως κι 8 μποφόρ, οι οποίοι θα εξασθενήσουν τις βραδινές ώρες.

               Τι προτείνουμε;

               Υποθέτω πως πολλές θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τη ρομαντική αύρα της ημέρας, οπότε ξεκινάμε επιλέγοντας ένα μάλλινο φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τις γραμμές και τις καμπύλες του! Φυσικά ο καλύτερος σύμβουλος σε ό,τι αφορά το πλεκτό είναι η Falconeri, ειδικά αν μιλάμε για κασμίρ!

               Το καλσόν δεν έχει απαραίτητα την πρακτική εφαρμογή του να διατηρεί ζεστά τα πόδια, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν statement κομμάτι – όπως ένα καλσόν με εφέ κάλτσας από τα Calzedonia!


Calzedonia

               Ένα ζευγάρι μποτάκια με design “ζάρας” και μεσαίο τακούνι, όπως τα Corina από τον Tsakiris Mallas είναι παπούτσια κομψά και παράλληλα δε μας ταλαιπωρούν πολύ στη διάρκεια της ημέρας!


Tsakiris Mallas low boots

               Η Κατερίνα Καμίση είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, aka δημιουργικό! Αυτή η δημιουργικότητα είναι που θα δώσει νότα glam στην εμφάνισή μας και γι’ αύριο επιλέγουμε ένα μακρύ κολιέ κι ένα κομψό δαχτυλίδι!

               Όπως κάναμε για το σχολείο, έτσι και γι’ αύριο… ετοιμάζουμε την τσάντα μας. Κι αν αυτή είναι μία ιδιαίτερη τσάντα ώμου της Guess από τον Tsakiris Mallas, θα το κάνουμε με ακόμη μεγαλύτερο κέφι!


Tsakiris Mallas – Guess bag

               Θεαματική έξοδο από το σπίτι κάνουμε με ένα κομψό παλτό, όπως αυτό από τη συλλογή του Zara με την υπέροχη λεπτομέρεια του γυριστού γιακά!


Zara coat

               Τέλος, ισιώνουμε τα μαλλιά μας δίνοντας τους sleek effect και, αν “πιάνουν τα χέρια μας” , στερεώνουμε έτσι τμήμα τους που να θυμίζουν headband!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like