Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Φτάσαμε στα μέσα του Νοέμβρη και πραγματικά, οι καιρικές συνθήκες μέχρι και τώρα ήταν ευλογία – οι λιακάδες, οι ανεβασμένες για την εποχή θερμοκρασίες, όλα! Τα ψέματα, όμως, φαίνεται πως τελειώνουν, καθώς αυτή τη βδομάδα ο υδράργυρος θα πέσει και σιγά σιγά έρχονται κι οι βροχές. Ας είμαστε ειλικρινείς, όμως: πρώτον, χρειαζόμαστε και τη βροχή. Δεύτερον, δε θα μας εμποδίσουν να ολοκληρώσουμε τη μέρα μας αύριο με καλή διάθεση και φυσικά στυλ!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις θα δούμε αύριο σχεδόν σε όλην την επικράτεια, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Αισθητή θα είναι κι η πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 9°C και 18°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φέτος ιδιαίτερο ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας διεκδικούν τα φαρδιά κομμάτια, όπως οι παντελόνες. Και είμαι σίγουρη πως ήδη υπάρχει στη ντουλάπα σας μία που την αγαπάτε! Αν όχι, τότε τολμήστε την επένδυση!

Rick Owens wide-leg pants

Με ένα φαρδύ παντελόνι είναι βασική η αντίθεση, οπότε συνδυάστε τη δική σας με ένα λεπτό πουλόβερ, ενώ αν έχει κεντημένα στρας όπως αυτό το πουλόβερ της Max Mara, θα κάνει πιο εύκολη και τη διαδικασία επιλογής κοσμημάτων στη συνέχεια…

Max Mara sweater

… ενώ επίσης εδώ ταιριάζει υπέροχα ένα ζευγάρι μπότες με ένα statement χαρακτηριστικό, είτε αυτό είναι στο τακούνι ή το συνολικό της σχέδιο, όπως αυτές οι Balenciaga!

Balenciaga boots

Πέρυσι ξεκίνησε η επάνοδός τους, όμως φέτος με τις ‘90s τάσεις να κυριαρχούν, θα συναντούμε συχνά τα quilted μπουφάν και jackets! Αν θέλουμε να δοκιμάσουμε το trend χωρίς να επενδύσουμε σε ένα ογκώδες ρούχο, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε ένα πιο λεπτεπίλεπτο κομμάτι.

Moncler quilted jacket

Το quilted pattern, όμως, θα το δούμε και στις τσάντες. Η Posset το γνωρίζει αυτό καλά και στη συλλογή της μπορούμε να βρούμε μία εξαιρετική τσάντα χειρός για ένα τέτοιο look.

Posset

Όπως αναφέραμε, τα στρας σε ένα top ή μία μπλούζα μπορούν να γίνουν βάση για την επιλογή των κοσμημάτων μας. Σε αυτήν την περίπτωση, αρκούν ένα ζευγάρι statement κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα λεπτό δαχτυλίδι με λίθο που ταιριάζει στους χρωματικούς συνδυασμούς που επιλέξαμε, ενώ ακόμη κι ένα σετ λαστιχάκια μπορούν να αντικαταστήσουν υπέροχα ακόμη και το πιο εντυπωσιακό βραχιόλι, ειδικά αν τα λαστιχάκια ανήκουν στο exeis ena lastixaki?”!

Fun tip: με ένα από τα λαστιχάκια μπορούμε να μεταμορφώσουμε μέσα στη μέρα το ελεύθερο styling των μαλλιών μας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like