Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Ιουλίου

what to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα στα κορίτσια του The K-Magazine! Εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις, εξίσου καυτές είναι κι οι θερμοκρασίες των ημερών – καλοκαίρι γαρ! Αν λοιπόν, δε βρίσκεστε σε άδεια, άρα δεν είναι στο «πρόγραμμα» μία εξόρμηση στη θάλασσα, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τι θα φορέσουμε για να μην… αλλάξουμε δέρμα από τη ζέστη!

Για την Αθήνα:

Αρκετά ζεστή προβλέπεται η αυριανή μέρα για την Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου (hot, hot, hot!). Παράλληλα θα πνέουν βοριαδάκι που ίσως θα προσφέρουν μια κάποια «ανάσα», καθώς η έντασή τους θα είναι περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Για σας, κορίτσια της Αθήνας, θα μου άρεσε ένα μακρύ φόρεμα που δένει στο λαιμό, aka halter φόρεμα, όπως αυτό που φοράει η δεσποινίδα! Για παπούτσια, δε μπορώ να πω πως με ενθουσιάζουν αυτά που φοράει, πολύ χοντροκομμένα για τα γούστα μου. Αλλά αν εσάς σας αρέσει, φυσικά δε μου πέφτει λόγος! Αν θέλετε άλλη επιλογή, ιδανικό θα ήταν ένα όμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Επιλέξτε μία μεγάλη τσάντα χειρός κι από κοσμήματα παίξτε με ένα μεγάλο δαχτυλίδι, βραχιόλια με «γούρια» και κρίκους στα αυτιά.

Athens 16-7-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

                Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατούν και στη συμπρωτεύουσα, καθώς και στα βόρεια η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες υπολογίζεται περίπου στους 24 βαθμούς Κελσίου με το ανώτατο να φτάνει προς το μεσημέρι στους 36. Το πρωί θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως ενός μποφόρ, ενώ προς το μεσημέρι θα μεταβληθούν σε βορειοδυτικούς εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Για τις συμπολίτισσές μου, θα μου άρεσε ένα σετ που αποτελείται από σορτσάκι και halter top – μην τα βλέπετε έτσι, είναι πιο δροσερά απ’ όσο νομίζετε! Συνδυάστε το επίσης με ψηλά πέδιλα όπως φαίνονται παρακάτω ή πλατφόρμες. Ανά χείρας θα μου άρεσε μία clutch ή μία τσάντα με χερούλι καρπού και φυσικά παίξτε με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Thessaloniki 16-7-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like