Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τσικνοπέμπτη αύριο κι αν τυχόν κανονίσατε κάτι ξεχωριστό με μασκάρεμα εύχομαι να περάσετε τέλεια! Αν όμως κάποιες αποφασίσετε να μη μασκαρευτείτε, ευκαιρία είναι να δούμε ποιο είναι το κατάλληλο look για τις υποχρεώσεις μας και (γιατί όχι;) τη βόλτα μας!

Για την Αθήνα:

Με συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, η οποία θα μειωθεί κατά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα είναι σχετικά χαμηλή κι αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 5°C και 9°C. Παράλληλα βοριάδες θα έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα παντελόνι κοστουμιού, καθώς ειδικά τα χειμερινά κομμάτια είναι ζεστά, πρακτικά και φυσικά κομψά! Συνδυάστε το με ένα λεπτό μπλουζάκι (ή κορμάκι, όπως δοκιμάζουμε εδώ) και μία ζακέτα με έντονο χρώμα. Αν έχετε πανωφόρι mouton (το λεγόμενο shearling) φέρτε το ξανά… στο φως και μην ξεχάσετε κι ένα μαντίλι με  prints που και το λαιμό σας θα κρατήσει ζεστό και θα τονίσει τη chic ταυτότητα του look! Ένα ζευγάρι oxfords είναι μία άνετη και παράλληλα stylish επιλογή για παπούτσια, ενώ μία τσάντα tote είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη. Δώστε λίγη λάμψη στο στυλ με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα κι ένα φαρδύ δαχτυλίδι – αυτό με το lava effect δεν είναι πανέμορφο;

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα ισχύσουν και για τη συμπρωτεύουσα, δηλαδή αυξημένες νεφώσεις και τη θερμοκρασία μεταξύ 4°C και 9°C. Η μόνη διαφορά θα είναι στους ανέμους που θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Φορέστε ένα παντελόνι σε γήινη απόχρωση σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ λευκό ή ιβουάρ – τα cable πλεκτά είναι all time classics! Συνδυάστε με ψηλοτάκουνες μπότες με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, όπως έχουν τη σούρα αυτές οι μπότες από την Chloé (μπορείτε να βρείτε με κέντημα, με αλυσίδες… ό,τι αγαπάτε!) και με ένα φουσκωτό bomber jacket με γούνα στο γιακά για ένα urban chic style. Μία τσάντα ώμου είναι η κατάλληλη επιλογή για τα προσωπικά σας είδη, ενώ από κοσμήματα μπορείτε να επιλέξετε ένα βραχιόλι με δέρμα και πέτρες κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με καφέ κρυσταλλάκια ή ακόμη και ξύλο – μπορείτε, αν θέλετε, να ρίξετε μία ματιά στην αγορά που βρίθει από εντυπωσιακά και προσιτά κομμάτια!

Και μια που είπα για σκουλαρίκια… η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι της Uterqüe μας δίνει μία ιδέα για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν! Και νομίζω πως το το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι μία εξαιρετική εναλλακτική!

Τέλος, για το hairstyling σας δε χρειάζεται να κουραστείτε ιδιαίτερα… Μπορείτε απλά να λουστείτε και να αφήσετε τα μαλλιά να πάρουν τη φυσική τους φόρμα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like