Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ο μισός Σεπτέμβρης έχει ήδη περάσει και, προσωπικά, δε νιώθω ακόμη πως το καλοκαίρι μας έχει εγκαταλείψει εντελώς. Και δεν κρύβω πως δε βιάζομαι γι’ αυτό! Η καθημερινότητα, με όλες τις υποχρεώσεις της και τις αγωνίες που τη συνοδεύουν μπορεί να μας χαμογελά πονηρά. Όμως της χαμογελάμε κι εμείς με αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και βεβαίως… στυλ!

             Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας οι οποίες θα αυξηθούν παροδικά στα ηπειρωτικά. Όμως θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις ξεκινώντας από τα νοτιοδυτικά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 29°C και 30°C κι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ.

             Τι προτείνουμε;

               Οι φθινοπωρινές συλλογές έχουν ήδη καταφθάσει στα καταστήματα και μας εντυπωσιάζουν! Και μάλιστα περιλαμβάνουν patterns και χρώματα που θα βοηθήσουν πολύ στη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Από τη νέα συλλογή του Massimo Dutti επιλέγουμε ένα λευκό jeans-like crop παντελόνι. Το συνδυάζουμε με ένα λινό πουκάμισο σ’ αυτό το ζωηρό πράσινο χρώμα!

              

               Εκτός από τις διάσημες τσάντες της, η Longchamp μας εξοπλίζει με απαραίτητα αξεσουάρ κι εν προκειμένω μία λεπτή ζώνη είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή μας!

             

               Μπορεί οι αυριανές συνθήκες να μη μας ενθαρρύνουν να φορέσουμε τα σανδάλια μας, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τις εσπαντρίγιες. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για τις πανέμορφες Joannina από το Ergon Mykonos!

              

               Δίνουμε επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή μας με τις δημιουργίες της TOUS και η σειρά Κέρας της Αμάλθειας μας θυμίζει να αναζητούμε την αφθονία – όχι μόνο την υλική, αλλά και την αφθονία σε τύχη και χαρά!

              

               Για τα προσωπικά μας είδη εμπιστευόμαστε για άλλη μία φορά τη Longchamp και η τσάντα Roseau με το εντυπωσιακό croceffect θα αναδείξει ιδιαίτερα το look μας!

              

               Όσο για τα μαλλιά σας; Πιάστε το σίδερο ισιώματος και δημιουργήστε ένα elegant sleek χτένισμα…

               … αφότου πρώτα έχετε εφαρμόσει το leave-in conditioner του Messinian Spa για να μειωθεί το φριζάρισμα αλλά και η τρίχα να τραφεί και να ενυδατωθεί χάρη στο σύμπλεγμα πανθενόλης, ελαίου argan κι εκχυλίσματος βαμβακιού που περιέχει!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: I Take You

Photo credits:@tamarabellis (unsplash)

You may also like