Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του CTC υποδέχονται τη νέα σεζόν

Με την έλευση του φθινοπώρου ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν, μία σεζόν που διαδέχεται ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι και αναμένεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν εξίσου ιδιαίτερο χειμώνα. Όμως η γαστρονομία είναι δημιουργία και η δημιουργία τρέφεται από τις προκλήσεις. Έτσι ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ολόκληρη η ομάδα του CTC υποδέχονται αυτή τη νέα σεζόν γεμάτοι δημιουργική διάθεση. Ξαναγυρνούν στις παλιές τους αγάπες, διατηρώντας τις καινούριες που συνάντησαν στο δρόμο τους. Και προσμένουν τη νέα, που αναμένεται να μας υποδεχτεί όλους περίπου την περίοδο των εορτών.

Το CTC επανέρχεται σε νέο χώρο…

Με πιο απλά λόγια λοιπόν είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε πως το αγαπημένο CTC επανέρχεται! Ανάβει ξανά τα φώτα του, ακονίζει τα μαχαίρια του, βάζει μπροστά τις φωτιές του και περιμένει να φιλοξενήσει όλους εκείνους που το ανέδειξαν σε ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά εστιατόρια της Αθήνας. Όμως, όπως πιθανώς ήδη να έχετε ακούσει, για «περιορισμένο αριθμό παραστάσεων»!

Καθώς σε λίγους μήνες μεταφέρεται και επανασυστήνεται στο ελληνικό foodie κοινό στο νέο του χώρο στον Κεραμικό. Εκεί που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το Αθήρι. Όμως αυτοί οι τελευταίοι μήνες του CTC όπως το ξέραμε δεν αποτελούν τον επίλογο -άλλωστε ο σεφ και συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Τσιοτίνης αρέσκεται στις ανατροπές- αλλά περισσότερο τον πρόλογο του νέου CTC.

Συλλεκτικό menu ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Έτσι για τους μήνες που θα ακολουθήσουν το γαστρονομικό εστιατόριο της Διοχάρους θα σερβίρει ένα «συλλεκτικό» μενού. Φυσικά και αποτελείται από τα εμβληματικά πιάτα που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού του. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν η διάσημη σούπα καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό, το εικονικό ριζότο αλά πολίτα με εγχώριες καραβίδες ή τονσιγοψημένο μπακαλιάρο με καμένο βούτυρο και XO παστουρμά. Ταυτόχρονα η κουζίνα θα πειραματίζεται με το μενού του νέου εστιατορίου. Τι σημαίνει αυτό; Όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε συμμέτοχοι και κοινωνοί ενός άτυπου tasting και ιδιαίτερων γευστικών εκπλήξεων από το μέλλον του CTC!

Υπάρχει όμως και το Καφενείον Σίτιση…

… στην Καλαμιώτου, το popup στοίχημα των ΑλέξανδρουΤσιοτίνη, Λευτέρη Γεωργόπουλου, Γιώργου Καίσαρη, Θάνου Τσουνάκα, Πάνου και Κωστή Κρεμύδα. Ένας χώρος που αποτέλεσε μία νότα αισιοδοξίας και ευγενούς συνεργασίας μέσα στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε. Αγαπήθηκε τόσο από ανθρώπους κάθε ηλικίας και γευστικών απαιτήσεων για τις ωραίες γεύσεις, το ακομπλεξάριστο concept και -γιατί όχι;- το διάσημο πια «δίσκο του σεφ». Φαίνεται πως κέρδισε στα σημεία και παρατείνει τη λειτουργία του και για τη σεζόν που έρχεται.

Έτσι για τους επόμενους μήνες θα βρίσκουμε τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και την ομάδα του να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ παλιών και νέων projects. Θα προσφέρουν απλόχερα σε όλους τους λάτρεις της αληθινής δημιουργικότητας νέες γευστικές αναμνήσεις και αγαπημένα στέκια που προσμένουν να γίνουν κλασσικά.

You may also like