Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Ιουλίου

“Φάγαμε” το μισό Ιούλιο κι όμως… αρχίσαμε να βαφτίζουμε τα πρωτόγνωρα για την εποχή φαινόμενα! Ελπίζουμε, φυσικά, να είναι πιο ήπια από όσα είδαμε την περασμένη βδομάδα και, κατά πώς φαίνεται, από σήμερα θα αρχίσουν κάπως να υποχωρούν. Οπότε…. τι φοράμε αύριο, κορίτσια; Πρώτα, όμως…

               … τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αίθριος καιρός αναμένεται στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, όμως κατά τις απογευματινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και σύντομες βροχοπτώσεις στα ορεινά. Στη δε Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα λέγαμε πως θα ισχύσει η αντίθετη κατάσταση, με τις νεφώσεις να εμφανίζονται το πρωί και να βελτιώνονται στην πορεία της ημέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται αν κυμανθεί μεταξύ 20°C και 30°C, ενώ πι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Τα παντελόνια chino είναι πρακτικά και σαφώς καλοκαιρινά! Και στη Bershka υπάρχει μία ποικιλία που αντιπροσωπεύει κάθε στυλ (slim fit ή πιο loose, ό,τι κι αν αγαπάτε!). Συνδυάζεται εξαιρετικά με ένα oversized πουκάμισο που μπορούμε να το δέσουμε μπροστά με κόμπο για να του δώσουμε ένα cropped effect!

               Τα mules παπούτσια είναι από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια του φετινού καλοκαιριού κι ο Tsakiris Mallas μας προτείνει kitten τακουνάκι για ένα look που μπορεί να μας καλύψει όχι μόνο για τις επαγγελματικές μας συναντήσεις αλλά και για την έξοδό μας.

               Θέλουμε, όμως, το look να μην είναι ιδιαίτερα αυστηρό, καλοκαίρι είναι, άλλωστε! Γι’ αυτό κι επιλέγουμε μία backpack τσάντα…

                              … κι εκεί δεν ξεχνάμε να βάλουμε τα αγαπημένα μας cat-eye γυαλιά από τη νέα συλλογή της Swarovski που μας προσκαλεί να δούμε τον κόσμο… πιο λαμπερό!

               Από τη Swarovski έρχονται κι αυτή τη βδομάδα οι προτάσεις μας για αξεσουάρ, ξεχωρίζοντας το ”γούρικο” Luckily μενταγιόν, τα μακριά σκουλαρίκια που παραπέμπουν σε καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, αλλά κι ένα ρολόι σε βαθύ μπλε… σα να βγήκε από τη θάλασσα!

               Τέλος, αφότου δημιουργήσουμε απαλούς beach κυματισμούς στα μαλλιά μας, φτιάχνουμε μερικές “σκόρπιες” πλεξούδες. Ακόμη κι αν αποφασίσετε να μαζέψετε στα γρήγορα τα μαλλιά σας σε αλογοουρά, και πάλι θα δείχνουν περιποιημένα και οπωσδήποτε καλοκαιρινά!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like