Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτά τα κόλπα του καιρού μόνο Μάη δε θυμίζουν… μάλλον σε Μάρτη παραπέμπουν! Δεν πτοούμαστε, όμως, απλά προσέχουμε για να έχουμε (style)!. Τι κάνουμε, λοιπόν; Τσεκάρουμε τις αυριανές προβλέψεις του καιρού για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τα υπόλοιπα… εγώ είμαι εδώ!

Για την Αθήνα:

Νεφώσεις αναμένονται στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τον ήλιο να “παλεύει” να εμφανιστεί και με τη θερμοκρασία να μειώνεται λίγο και να κυμαίνεται μεταξύ 18°C και 22°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η συννεφιά δε σημαίνει πως θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε σε σκοτεινές και χειμερινές κατά βάση αποχρώσεις! Οπότε φορέστε άνετα το αγαπημένο σας χακί crop παντελόνι (αν είστε σε αναζήτηση ενός τέτοιου κομματιού, αναζητήστε με κόψιμο tapered aka κωνικό που είναι από τις νέες τάσεις και πιο παιχνιδιάρικη). Το χακί, ως γήινο χρώμα, ταιριάζει με μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και για τη συγκεκριμένη περίπτωση παίξτε με το μπλε ή το γαλάζιο – μην ξεχάσετε τη ζώνη αν επιλέξετε να φορέσετε τη μπλούζα ή το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι. Ένα ζευγάρι μοκασίνια σε γήινο τόνο θα είναι άνετα και κομψά για την ημέρα σας, ενώ μία hobo τσάντα σε μπλε απόχρωση θα δώσει urban τόνο στο look. Από κοσμήματα προτιμήστε ένα κολιέ με layers, σκουλαρίκια με γεωμετρικό σχήμα και ένα statement δαχτυλίδι. Καλού κακού έχετε μαζί σας και τα αγαπημένα σας γυαλιά (μήπως και τελικά φανεί ο ήλιος!), ενώ αν αναζητάτε μία διαφορετική απόχρωση για το μανικιούρ σας, η Essie είναι πιστή στις γήινες αποχρώσεις και φέτος!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Όχι μόνο νεφώσεις, αλλά και ασθενείς βροχοπτώσεις θα έχουμε στη συμπρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα – περίπου 15°C με 23°C. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια “καμπάνα” επιστρέφουν και φέτος… κονταίνουν κιόλας! Ένα cropped τζιν παντελόνι μπορεί να γίνει η βάση ενός boho look αν συνδυαστεί με μία φαρδιά μπλούζα που παραπέμπει σε… εξοχή! Τα αγαπημένα σας sneakers είναι και φέτος έτοιμα για να δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις σας ενώ μία τσάντα bucket είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Φορέστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια ethnic τύπου και μία χειροπέδα – βραχιόλι κι είστε (σχεδόν) έτοιμες… αφού πρώτα στολίσετε το κεφαλάκι σας με ένα κομψό head wrap!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να “φας” ώρες για να φτιάξεις τα μαλλιά μόνο και μόνο για να έχεις το φόβο μην τα χαλάσει ο άστατος καιρός. Και σε αυτήν την περίπτωση το shaggy style είναι η λύση, καθώς είναι επιμελώς… ατημέλητο και άρα κομψό μέσα στην απλότητά του!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like