Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Έχουμε “φάει” το μισό Οκτώβρη και – να χαρώ εγώ! – παράπονο δεν έχουμε! Ο ήλιος δεν τσιγκουνεύεται. Βέβαια, θα υπάρξουν μικρές αλλαγές, αλλά ας τις δούμε λεπτομερώς και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένεται ο καιρός στην επικράτεια, με τα φαινόμενα να οδηγούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις στα ανατολικά και βορειοανατολικά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17°C και 25°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι – νοτιοανατολικοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι εντάσεως 3 έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία ασύμμετρη midi φούστα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα, καθώς μπορεί να στηρίξει looks κατάλληλα για το γραφείο αλλά και για τις… ώρες αναψυχής!

Open Ceremony ruffled skirt

Φυσικά δε χρειάζεται να κάνουμε το look συντηρητικό, οπότε μπορούμε να τη συνδυάσουμε ιδανικά με ένα camisole top, με τα OYSHO να μας προσφέρουν ένα σικ φάσμα επιλογών..

 

OYSHO camisole

… ενώ ως πανωφόρι μία διαφορετική επιλογή είναι μία φούτερ ζακέτα κι η Zara φέτος “επενδύει” στο φούτερ. Προσωπικά, θεωρώ ακόμη καλύτερη την επιλογή ενός hoodie!

 

Zara sweatshirt

Καθώς οι θερμοκρασίες σταδιακά πέφτουν, είναι η ώρα να επιστρέψουν τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα ankle μποτίνια. Προσοχή, όμως, ούτε πόντος παραπάνω από τον αστράγαλο!

 

Saint Laurent ankle boots

Μία μεσαίου μεγέθους crossbody τσάντα με έντονη γεωμετρία είναι η κομψή επιλογή για το look – επιπλέον θεωρώ πολύ στυλάτο συνδυασμό τη μικρή τσάντα με ένα χαρτοφύλακα ή την τσάντα του laptop για μία πολυάσχολη μέρα!

 

Philippe Model crossbody bag

Προσθέτουμε λίγη λάμψη με ένα μενταγιόν, ένα ζευγάρι διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα ρολόι με εντυπωσιακό καντράν – (αχ, Swarovski, μας κακομαθαίνεις!)…

 

… πιάνουμε τα μαλλιά μας σε μικρούς κότσους στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να τονίσουμε πως είμαστε busy κορίτσια χωρίς αυτό να σημαίνει πως παραλείπουμε την εμφάνισή μας…

… et voilà! Έτοιμες!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like