Αύριο βράδυ η Φαίη Μπέη μαγειρεύει για εσάς στο De Counti

Όπως σας γράψαμε προ ημερών η Φαίη Μπέη εγκαινίασε έναν κύκλο γαστρονομικών βραδιών στο De Counti. Της αρέσει πάρα πάρα πολύ η μαγειρική. Της αρέσει να πειραματίζεται μαζί της, να παίζει, να δοκιμάζεται και να δοκιμάζει, και πάνω από όλα, της αρέσει να μαγειρεύει για όσους αγαπά.
Όσοι την έχετε διαβάσει στο Fay’s Control, το έχετε καταλάβει, όχι;

Ε, λοιπόν, τώρα είναι η ευκαιρία να την γνωρίσετε από κοντά και να σας μαγειρέψει, μετά από την τιμητική πρόταση που της έκανε το αγαπημένο της στέκι De Counti.

Έτσι, στο πλαίσιο των Fay’s Control x De Counti concept set menu Thursdays, της δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μενού για εσάς, με επιλογές από τις καλύτερες συνταγές της, από αυτές τις συνταγές που συνήθως εισπράττει τα πιο ενθουσιώδη χειροκροτήματα!

Τι θα ετοιμάσει για εσάς;
VITELLO TONNATO✔
SHRIMP COCKTAIL SALAD✔
GOUGÈRES AU GRUYÈRE ET TRUITE FUMÉE✔
BOEUF BOURGUIGNON✔
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ Kayak✔

Είμαι σίγουρη ότι θα της δώσει μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή, να σας έχω όλους κοντά της αύριο και επειδή -από ό,τι με ακόμη μεγαλύτερη χαρά μαθαίνω- οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, φροντίστε να κάνετε εγκαίρως την δική σας, ώστε να δοκιμάσετε την ολοκληρωμένη της πρόταση ενός μενού πέντε πιάτων, όπως αυτά που γίνονταν στα σπίτια μας παλιά…

Τιμή μενού: 45 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 6742229
De Counti: Λ. Κηφισίας 222, Αβάνα

You may also like