Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Ιουλίου

Φάγαμε το μισό Ιούλη και απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Ακόμη, όμως κι αν δε βρισκόμαστε δίπλα σε παραλία, δεν υπάρχει λόγος να μην το… τιμήσουμε με την εμφάνισή μας!

Κατ’ αρχήν, τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Γενικά αίθριος καιρός με σποραδικές κι αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια της χώρας θα δούμε αύριο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22°C έως 33°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικοί διεύθυνση εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Γι’ αυτή τη βδομάδα με εμπνέει η δυναμική του simply romantic, χάρη στη Νάντια Ράπτη η οποία αυτό το καλοκαίρι αναδεικνύει “παντρεύει” την απλότητα με το δυναμισμό και την ανάλαφρη αύρα του boho style με το elegant romantic μέσα από τις δημιουργίες της. Το απέραντο γαλάζιο με το floral τύπωμα φωνάζει “καλοκαίρι” κι είναι ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς εφαρμόζει το ρούχο, αλλά και να εξερευνήσετε τη φετινή κολεξιόν της ταλαντούχας σχεδιάστριας!).

Νάντια Ράπτη floral dress

Το γυναικείο παπούτσι δεν πρέπει να έχει απαραίτητα ψηλό τακούνι για να είναι κομψό και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα flat σανδάλια μπορούν να κάνουν το στυλ ακόμη πιο θηλυκό…

Jimmy Choo flat sandals

… ενώ το καλοκαίρι το mix ‘n’ match έχει την τιμητική του κι εμείς λατρεύουμε τις tote τσάντες των Anamnesia που φέτος μας συστήνουν χαριτωμένα ψαράκια – κι ασφαλώς μπορείτε μέσω facebook αλλά και Instagram να δείτε ακόμη περισσότερα accessories με μπαρμπουνάκια κι όχι μόνο!

Anamnesia tote bag – Ψαράκια

Τα καλοκαιρινά φορέματα μας αφήνουν ελεύθερο το πεδίο για να δώσουμε παραπάνω λάμψη στις εμφανίσεις μας με τα κοσμήματα κι αυτήν την εβδομάδα “ψηφίζουμε” Pandora με χρώμα και… φύλλα!

Εννοείται πως με αυτόν τον ήλιο δε βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε φορέσει το αντηλιακό μας κι όχι πριν σιγουρευτούμε πως έχουμε και τα γυαλιά ηλίου ετοιμοπόλεμα στην τσάντα μας – κι η Polaroid βάζει χρώμα… στο πρόσωπό μας!

Polaroid sunglasses

Η τελική πινελιά στο look είναι τα μαλλιά μας, τα οποία θα αναδείξουν τον αέρινο χαρακτήρα της εμφάνισής μας με μία αλογοουρά και με τα μαλλιά να έχουνε ελαφρούς καλοκαιρινούς κυματισμούς – we love the beach waves!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo .

You may also like