Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πάει ο μισός Σεπτέμβρης, όμως, δε μπορώ να πω πως έχω και παράπονο. Ήταν αρκετά καλός μαζί μας ώστε να προλάβουμε μερικές τελευταίες βουτιές! Βέβαια τώρα οι μετεωρολόγοι έρχονται να μας ανησυχήσουν κάπως με βροχές, καταιγίδες κι όλα τα σχετικά. Εμείς; Απλά ελπίζουμε να βγούνε ψεύτες, γιατί θέλουμε να κρατήσουμε λίγο ακόμη το καλοκαίρι επάνω μας!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Χωρισμένη στα δύο θα μοιάζει στην αρχή αύριο η χώρα, καθώς στα βόρεια και κεντρικά της θα σημειωθούν πυκνές νεφώσεις που σταδιακά θα εξελιχθούν σε βροχές αλλά και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό, όμως προς το μεσημέρι κι εκεί οι νεφώδεις θα αυξηθούν και θα οδηγήσουν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20°C και 28°C κι οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως κι 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Το ότι ο καιρός μπορεί λίγο να δοκιμάσει την υπομονή μας δε σημαίνει πως πρέπει αμέσως να στραφούμε σε σκούρους τόνους και μακριά ρούχα – άλλωστε κι οι θερμοκρασίες ενθαρρύνουν ακόμη πιο λεπτά υφάσματα. Γι’ αυτό και μπορούμε να διαλέξουμε από τη συλλογή της Uterqüe μία άνετη και κομψή λινή βερμούδα, η οποία συνδυάζεται εξαίσια με ένα floral printed πουκάμισο!

               Στα αγαπημένα Envie Shoes μπορούμε να βρούμε εκείνο το ζευγάρι mules που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας και το στυλ μας (πάντα!)…

Envie Shoes

               … ενώ για την περίπτωση που όταν βγούμε ο καιρός μοιάζει να αλλάζει διάθεση, μπορούμε να στραφούμε στα νέα sneakers Mairiboo του brand, τα οποία και φέρουν την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη!

Mairiboo

               Μία μεγάλη τσάντα μπορεί πραγματικά να χωρέσει τα πάντα και σε μία πολυάσχολη μέρα, πιθανό να μας φανεί χρήσιμη! Η The Hood υποδέχεται το φθινόπωρο με τις νέες της τσάντες που (wow!) είναι διπλής όψεως – ναι, ναι, σωστά διαβάσατε!

               Τα μάτια μας εξακολουθούν να έχουν ανάγκη από προστασία, οπότε δεν ξεχνάμε να βάλουμε στην τσάντα μας και τα αγαπημένα μας νέα Ray-Ban!

               Όσο για κοσμήματα, το My Milky Way μας προσκαλεί να φορέσουμε για λίγο ακόμη το καλοκαίρι με τη μορφή ενός κολιέ κι ενός βραχιολιού με κοχύλια, ενώ στα αυτιά αρκεί ένα μικρό ζευγάρι drops!

               Και για να μη χάσουμε… λεπτό από τη μέρα μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η  Garmin, παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των smartwatch και συσκευών πλοήγησης, παρουσίασε προημερών στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, τα νέα πολυαναμενόμενα μοντέλα smartwatch της και συγκεκριμένα Fenix 6, Venu, Vivoactive  4 και Vivomove.

Garmin

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, αρκεί να μαζέψουμε τα τμήματα της κορυφής του κεφαλιού σ’ έναν “βιαστικό” κότσο. Ποιος λέει πως το messy δε μπορεί να είναι και classy;

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like